keskiviikko 9. elokuuta 2017

204. Kaikki loppuu aikanaan..


"Oletko lopettamassa Petterillä?"
"Miten sinulla ja Petterillä menee?"
"Miksi Petteriä ei näy täällä?"
"Aiotko jatkaa Petterillä?"

 
Viimeisimmän kuukauden ajan olen saanut useita kommentteja ja kysymyksiä, liittyen Petteriin. Olen hyvinkin tietoinen siitä, etten vastannut kysymyspostauksessa yhteenkään kysymykseen liittyen lopettamiseen Petterillä. Heti kun tiesin lopettavani Petterillä, tein päätöksen, että jätän kaikki mahdolliset kysymykset ja niiden vastaukset tähän postaukseen.

Kyllä, lopetin Petterillä. Suurin syy lopettamiselle oli se, että minulla ei yksinkertaisesti ole aikaa kolmelle tai neljälle hevoselle. Jostain hevosesta oli luovuttava. Piti miettiä asioita järkevästi, ketkä mun ratsastettavista ovat sopivan kokosia ja ketkä oikean tasoisia. Tällä hetkellä Petteri on mun ratsastettavista pienin, jopa vähän liiankin pieni minulle. Lisäksi voisin väittää, etten Petterin kanssa pääse enään kehittymään hirveästi, paitsi tietty istuntaa voin korjata. Tähän päivään saakka olen käynyt normaalisti Petterillä, vaikka en ole niistä kirjoittanut blogiin. Tämä tarkoittaa myös sitä, ettei Petteriä tämän postauksen jälkeen tule näkymään täällä.

Tähän postaukseen halusin koota hyviä muistoja meidän matkan varrelta, kuvien muodossa!Emma & Petteri
12.7.2015-9.8.2017

8 kommenttia:

 1. Harmi, että jouduit luopumaan Petteristä ☹️ Onneksi sinulla on kuitenkin paljon kuvia muistoina ja muita ihania ja rakkaita hevosia vielä kanssasi! ❤️

  viisiaskellajia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. </3 Mut ihania kuvia olit tähän löytäny!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Niinpä :/ Noh, tosin fiksuin päätös kaikkien kannalta!

   Poista
 4. eikää :/ jaksamisia!

  VastaaPoista