perjantai 24. maaliskuuta 2017

182. Myday 11.3 - Maneesille mars!

 
Olin (taas) aivan unohtanut julkaista kuvaamani Myday.. Mielummin myöhään kuin ei milloinkaan! Päivä oli jopa hieman erikoisempi, äidilläni oli syntymäpäivä sekä ponit pääsi pomppimaan maneesille.Aloitin aamuni avaamalla puhelimen sekä selaamalla nopeasti läpi kaikki uusimmat viestit sekä sosiaaliset mediat. Kun vihdoin pääsin ylös sängystä kävin vaihtamassa vaatteet sekä pesemässä hampaat ja naaman.

Seuraavaksi oli vuorossa ikuisuuden kestävä meikkaaminen, ennen sitä käytiin loppu perheen kanssa onnittelemassa äitiä.

Taas olin myöhässä aikataulusta.. Aikaa kestävän aamupalan sijasta päätin syödä pelkästään uunituoreita sämpylöitä sekä sen rinnalla vähän vesimelonia. Vihdoin matka alkoi tallia kohden, tietysti tuttuun tapaan 20 minuuttia myöhässä!

Tallille päästyäni kävin heti hakemassa auringosta nauttivan ponin talliin harjattavaksi. Harjasin Kostin nopeasti läpi pölärillä ja sen jälkeen laitettiin sille suojat jalkaan.

Seuraavaksi oli vuorossa veden haku molemmille poneille, Kostille sekä  Nupulle. Juotettiin ponit ja laitettiin niille loput varusteet päälle!

Tallin pihalta Kostin selkään ja matka kohti maneesia voi alkaa! Matkan varrella ratsastajille (kuvan perusteella myös hevosille) tuli nälkä..


40 minuutin kävelymatkan jälkeen päästiin vihdoin maneesille ja Kosti saikin toisen ratsastajan selkäänsä. Minun ja Jennin tehtäväksi jäi enään kantaa ja nostella tippuvia esteitä tunnin aikana. Tunnin jälkeen matka kotiin päin voi alkaa!

Kosti pääsi käytävän sijasta karsinaan syömään välipala heiniä, poni oli ainakin tyytyväinen! Otin Kostilta pois varusteet sekä harjasin sen nopeasti läpi. Jäljellä oli enään ponin vieminen tarhaan.

Kosti jäi tyytyväisen oloisena mutustelemaan heinää tarha kaverinsa kanssa. Laitoin varusteet oikeille paikoilleen sekä vaihdoin Kostin veden karsinassa sekä tarhassa. Viimeisenä oli vielä kotimatka edessä.

Kotona en tehnyt mitään järkevää, söin jotain pientä, kuuntelin musiikkia, katsoin videoita ja korjailin meikkejä iltaa varten. Pian tie suuntasi Olariin päin ravintolaan.

Syötiin ruuat sekä käytiin vielä viereisessä kaupassa nopeasti.

Kotia kohti, siellä en tehnyt (yllättäen) mitään järkevää. Siirsin edellisten päivien kuvia tietokoneelle sekä suunnittelin hieman tulevaisuuden postauksia!

Tietty piti katsoa viimeisin jakso TVOF:ia sekä samalla tietty söin pienen iltapalan.


Jakson loppuessa kävin pesemässä meikit pois naamalta ja kävin suihkussa nopeasti. Viimein pääsin nukkumaan!

Haluaisitteko useammin tällaisia postauksia?

2 kommenttia: