keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

179. Vuoden 2016 suosikit


2016 vuodesta on jo vähän aikaa, halusin kuitenkin toteuttaa tälläisen postauksen! Mun vuodesta 2016 voi lukea enemmän tästä postauksesta.
 

Vuoden suosikki poni: Petteri
 


Poni jonka selässä olen viettänyt varmaan eniten tunteja vuodesta, poni jonka kanssa olen päässyt kehittymään huimasti, poni jonka kanssa uskallan epäonnistua, poni jonka kanssa olen päässyt kisaamaan, poni mihin pystyy luottamaan kaikissa tilanteissa.. tietty se on Petteri! Vuoden 2016 aikana pääsin tutustumaan Petteriin niin paljon paremmin. Opin Petteriltä tosi paljon ja varmaan toisinkin päin. Jos vertaa 2016-alkuvuoden menoa nykyiseen, on siinä melkoinen muutos tapahtunut!

Vuoden suosikki blogi: Nelijalkaiset ystäväni
 
 
Suosikkiblogin valinta oli myös aika päivänselkeä päätös! Heidin blogi on varmaan ainoa blogi mitä oikeasti seuraan aktiivisesti, luultavasti myös ainoa blogi jonka postaukset luen aina alusta loppuun saakka :D Heidin kirjoitustyylistä olen aina tykännyt erityisen paljon! Myös vaihtelevat postaus "aihet" (erikoispostaukset, mielipide postaukset, ratsastuspostaukset...) pitävät lukijan mielenkiinnon yllä, tulevia postauksia kohtaan.
Vuoden suosikki tapahtuma: HIHS 2016


 Vuonna 2016 en käynnyt hirveän monissa tapahtumissa. Varmaan ainoa kunnon hevostapahtuma missä kävin oli HIHS, vaikka kävin siellä vain torstaina. Pääsin vihdoin näkemään tuttujen (ja puolituttujen) suorituksia pienemmisssä luokissa, yleensä olen aina käynnyt sunnuntaisin katsomassa isompia ja "tärkeämpiä" luokkia. Kivaa vaihtelua välillä katsoa oman ikäisten suorituksia areenalla suurempien tähtien sijasta, jos niin voi sanoa...
Vuoden suosikki postaus: Itsetehtyjä herkkuja hevosille


Tällä kertaa koko vuoden suosikkipostaukseksi nousi joulukuussa julkaistu ohje hevosten herkkuihin. Onnistuin mielestäni todella hyvin ohjeen luomisessa ja toteutuksessa. Kuvista ja postauksestakin tuli todella kiva. Postaus sai myös paljon huomiota esimerkiksi Instagramini puolella ja monet jopa koittivat ohjetta itsekkin!
Vuoden suosikki varuste: Charles Owen YR8 Sparkly kypärä

Vuoden ehdoton suosikkivaruste on Charles Owenin kypärä! Olin pitkään harkinnut uuden kypärän ostoa vanhan tilalle. Minulla oli oikeastaan kaksi vaihtoehtoa kypärän suhteen, joko tämä Charles Owenin tai Samshieldin shadowmatt kypärä. Lopuksi päädyin ostamaan CO:n kypärän, olen erittäin tyytyväinen valintaani! Kypärä istuu päässä tosi hyvin, ehkä vähän liian "korkea" mun makuun, mutta super kiva ulkonäöltään sekä istuvuudeltaan.

2 kommenttia: