torstai 23. helmikuuta 2017

178. Motivaatio, voiko sitä ostaa?


Mistä aloittaisinkaan.. Niin kuin olette huomanneet motivaatio blogin suhteen tipahti taas hyvin pitkälle maan alle. Motivaatio blogin kirjoittamiseen lähti laskuun jo tammikuun lopussa, kokeitten alkaessa sen jälkeen alamäki on vain jatkunut. 
Kamera meni rikki, koulujutut sekä lukioitten tutustumiset tuli ratsastusten tielle, eikä ratsastelutkaan ole ollut muuta kun käyntimaastoilua. Hyvällä tuurilla ratsastus koostui käynnistä ja ravista kentällä.Tällä hetkellä tilanne on aikalailla sama ratsastusolosuhteitten kanssa, enkä kuvaajaakaan ole saannut. Lauantaina onneksi Essi tulee kuvaamaan Petterille!


Mitä mulle kuuluu? Eipä oikeastaan mitään ihmeellistä. Näin hiihtolomalla olen yrittänyt olla ajattelematta koulua niin paljon, olen yrittänyt keskittyä muihin asioihin, esimerkiksi kavereitten tapaamiseen. Yhden videon kuvasinkin blogiin, saa nähdä mitä siitä tulee!  


Kostille ja Petterille kuuluu oikein hyvää, vaikkei kunnon treenejä oikein pääse pitämään näillä keleillä. Ainoa juttu minkä tähän hätään keksin on Kostin harjan lyheneminen, sille tosiaan leikattiin taas harja lyhyeeksi kisakautta varten. 


Apua, tuntuu siltä etten osaisi yhtään kirjoittaa tänne mitään järkevää. Jospa motivaatio lähtisi taas nousuun ja kirjoitustaitokin palaisi! 

6 kommenttia:

  1. Toivottavastti sun motivaatio palaa! Ei oo kivaa lukea pakolla väännettyä postausta, joten kirjoita silloin ku susta tuntuu siltä ;)

    VastaaPoista
  2. Mikä on ensimmäisen ponin nimi? Näyttää tosi tutulta!

    VastaaPoista
  3. Kauniin värisiä poneja sulla ainakin on!

    VastaaPoista