torstai 8. joulukuuta 2016

161. Joulukalenterin 8. luukku - Hauskat hakusanat


Lilat varusteet hevoselle
Niitähän täältä löytyy ja runsaasti! Mistä niitä on ostettu, sitä en osaa sanoa.. Erikoisemman väriset varusteet ilmeisesti kiinnostanheet lukijoitani kun jopa 50 kertaa löydetty blogiini näitten hakusanojen avulla!


Petteri hevonen
Petteri hevosta ei täältä valitettavasti löydy, voi kun Petteri olisikin hevosen kokoinen! Sen sijaan Petteri poni täältä löytyy ja vielä liloissa varusteissa mitä ylempänä vissiin kaivattu.
Varsablogi
Nyt olette kyllä aivan väärillä tiellä! Yksi Capo-varsa täällä näkyikin muutamaan otteeseen ja siitä tämä saattaa johtua. Varsablogi tämä ei kuitenkaan valitettavasti ole, voi kun olisikin.. Ei kyllä haittaisi yhtään jos tulisi parit söpöt varsat mukaan hevosharrastukseeni!
Hevosrippileiri Ypäjällä 2016 kesällä postaus
No nyt on kyllä haiskahtaa siltä, että joku tosiaankin on halunnut stalkkailla minun blogiani! Tulosta hakusana ainakin tuotti kun tänne päädyit. Postausta en ikinä tehnyt Ypäjän leiristä jos oikein muistan, kuviakaan ei ollut sieltä kun huimat viisikymmentä mistä varmaan puolet oli surkeita..


Heppahullun blogi
Ehkä osittain löysit oikeeseen blogiin! Olenhan minä ainakin kaverien mielestä hullu sekä myös sattumoisin ratsastaja. Hevosblogi täältä kyllä löytyy jos sitä ajoitte takaa.
Miltä hiekka maistuu
Jaa a, on sitä monta kertaa vahingossa käyty tutkimassa ja maistelemassa vähän useamminkin liian läheltä.. Ei ainakaan hyvältä maistu voin kokemuksesta sanoa, kannattaa pysyä siellä hevosen selässä eikä siellä maassa kumossa!
DIY joululahjaideoita
Viimevuonna taisin tehdä tällaisen postauksen joulukalenterissa, aivan oikeaaseen osoitteeseen päädyitte. Yhden DIY joululahja vinkin hevosille olenkin jo tehnyt tämänvuoden joulukalenterissä, nimittäin hevosten makupalat ja keksit. Miten olisi tänävuonna samanlainen postaus?


Kosti kissa
No jopas oli jotain! Kosti kissaa ei täältä löydy. Hevonen löytyy kyllä ja naapureillakin kissa nimeltä Kosti, sitä kissaa en kyllä usko että tarkoitetaan tässä.
Laukkatehtäviä
Niitä täällä kyllä riittää täällä! Laukanvaihtoja, laukkatehtäviä kahdeksikolla ja kolmikaarisella sekä tietty varmaan jokaisessa ratsastuspostauksessa tapahtuvat laukan nosto harjoitukset. Kerrankin löysitte oikeaan paikkaan.

Onko Petteri lihonnut?
Riippuu nyt mistä ajasta puhutaan. Kyllä Petteri kesällä lihosi aika reilusti mutta enään se on vain pyöreä, eikö vain? Myös Petterin talvikarva hämää paljon. Petteri ja sen ponikaverit nimittäin kasvattavat aivan järkyttävän paksun talvikarvan selviääkseen talven pakkasista pihatossaan!


Keppihevosvalmentaja
Niin että mikä, täältä ei kyllä valitettavasti löydy. Nollalla keppihevoskokemuksella tuskin olisin hyvä keppihevosvalmentajakaan.
Mansikka poni
Onpa erikoinen poni! Ei ole kyllä vastaan tullut mansikan näköistä ponia. Oletko nyt varma ettei sillä ponilla ollut valeasua päällä?

Halpa valmentaja
Halpaa valmentajaa ei kyllä löydy. Ilmaiseksi olen kyllä tutuilleni ja kavereilleni pitänyt tunteja mutten kyllä mitään palkkaa ole siitä vaatinut, pitäisiköhän :D


Kestääkö kumirouhe ratsastusta
Jos kumirouhepohjaa ajoit takaa niin kyllähän se kestää! Kostin tallilla löytyy sellainen ja yllättävän hyvä pohja se oikeasti on. Talvellakaan se ei niin pahasti lähde jäätymään kumirouheen takia ja siellä pystyykin ratsastamaan ihan hyvin vaikka laukkaamatta.
Itsa poni
Sellaisesta ponista en ole kuullutkaan, enkä täällä blogin puolella varsinkaan. Itseppäisiä poneja kyllä riittää jos sitä tarkoitit! Pakko lisätä ettei tämä vissiin ollut sattuma kun oli liki 30 näyttökertaa tullut tämän hakusanan kautta.

Emma ja Aktor
Voi apua, Aktorin hoitamisesta ja kilossa ratsastamisesta on jo niin pitkä aika! Muistan vielä kun bloginikin nimi oli Emma ja Aktor, se kuitenkin muuttui aika nopeasti kun kuvioihin tuli Buffo sekä myöhemmin vielä Petteri sekä Kosti nyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti