sunnuntai 4. joulukuuta 2016

157. Joulukalenterin 4. luukku - Tonttuilua 3.12Lauantaina Petterin tallilla järjestettiin pikkujoulut vuokraajille sekä tuntilaisille! Ohjelmaan kuului ponien koristelu sekä tehtäväradan läpäiseminen ratsain sekä maastakäsin. Tehtävärataan kuului pujoittelua, harjan kuljettamista, puomikuja, maailmanympärysmatka, eikä siinä vielä kaikki! Tehtäväradan ajan ohjat oli ristissä kaulalla niin että kääntäminen ja ponin ohjaaminen olisi vielä haastavempaa..
Tehtäväradan jälkeen kävimme Katariinan, Heidin ja tietty Petterin kanssa ottamassa jouluisia yhteiskuvia. Kuvista tuli tosi kivoja! Lisäksi oli tosi kiva päästä taas pitkästä aikaa kameran taakse räpsimään kuvia muista!


Loppupäiväksi ja alkuillaksi menimme viettämään pikkujouluja Annalle. Iltaan kuului myös erinlaista ohjelmaa, tietty hevosiin liittyen. Päästiin päivän aikana tutustumaan toisiin tallilaisiin vielä paremmin. Oli todella kiva päivä kokonaisuudessaan! 
Päivän päätteeksi menimme koko porukalla tekemään iltatallia ja sen jälkeen lähdimme kotiin päin. Tässä vielä pieni kuvapläjäys meidän Pikkujouluista! Kiitos mun ja Petterin kuvista kuuluu Katariinalle (kuvassa) sekä Heidille!❤

2 kommenttia: