tiistai 4. lokakuuta 2016

129. Syyskuun Suosikit


Vihdoin myös Syyskuu purkissa! Puiden lehdet muuttunut kauniiksi, sen myötä myös valokuvaaminen ja muutenkin bloggaamisen ilo ja motivaatio alkanut hiljalleen kasvaa.
Lisäilin pari uutta kategoriaa kuukauden suosikkeihin, vaihtelu tekee virkistystä!
Kuukauden suosikkiponi: Petteri


Syysiltojen koulutuuppailut hyvässä seurassa on ehdottomasti tuottanut tulosta ainakin minun ja Petterin osalta! Vaikka emme päässeet kisaamaan Petterin kanssa tässäkään kuussa, pääsi Heidi ratsastamaan yhdet koulukisat Petterillä jotka olivat menneet todella hyvin!
Petterillä on Syyskuussa tullut monia takapakkeja, ollaan moneen otteeseen jouduttu palaamaan aivan perusasioihin. Perusjuttuja on toki aina hyvä hiota vielä paremmiksi.Harjoittelun tulosta alkanut näkyä kun haastavemmatkin asiat alkanut sujua entistä paremmin takapakkien jälkeen!
Kuukauden suosikkihevonen: Kosti


Syyskuussa en päässyt menemään hirveän monella erinlaisella hevosella. Lähinnä ratsastin vain Kostilla ja Petterillä. Kosti mielestäni ansaitsi paikan kuukauden hevosena sillä tapahtui taas todella paljon edistymistä tässä kuussa. Sain myös hankittua minulle ja Kostille valmentajan josta enemmän juttua heti kun päästään valmennukseen!
Kostin kanssa myös pääsin ratsastamaan aivan uusia tehtäviä, saimme myös kehiteltyä pienen ulkopuolisen avun kanssa meille sopivia ja hyödyllisiä harjoituksia tuleville ratsastuksille.
Kuukauden suosikki kuva: "Syysillan ratsastus"


Keskiviikko iltojen ratsastukset ovat ehdottomasti yksi viikon kohokohdista. Kaunis sää, kiva porukka ja tietty parhaat ponit! Tämä kuva jotenkin kuvasti sitä mielestäni hyvin. Iloinen, hyvin hoidettu ja puunattu poni syyssäässä!

Kuukauden suosikki laji: Maastoilu


Maastossa pääsin käymään Syyskuussa pariin otteeseen Kostilla sekä muillakin hevosilla, muiden kanssa maastakäsin. Niin rentouttavaa käydä maastossa pitkän ja rankan viikon jälkeen, eteenkin varmalla hevosella jonka kanssa ei tarvitse pelätä minkäänlaista säikkymisyä tai temppuilua.
Maastoilu valikoitui kärkipaikalle sillä tässä kuussa kouluratsastus ei ole ollut vahvuuksiani mitenkään sekä harmillisesti esteitä en ole edes päässyt hyppäämään tässä kuussa. 

Kuukauden suosikki oheisliikunta: Valokuvaaminen


Emma mitä ajattelet nyt oikein tuolla lauseella? Juuri sitä. Syyskuussa olen syksyn värikkyyden innoittamana käynnyt entistä enemmän kuvailemassa. Maisemia, hevosia, kasveja, rakennuksia vaikka mitä. Kuvaamisessa ei oikeastaan olekkaan mitään fyysisesti rankkaa, paitsi paikkojen välimatkojen käveleminen. 
Niin kuin kuvasta näkyykin pääsin minäkin pitkästä aikaa kuvattavaksi ja tulikin oikein kivoja kuvia jotka liittyvätkin hyvin tähän aiheeseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti