lauantai 24. syyskuuta 2016

128. Kameran tyhjennys

En ole pitkään aikaan kehitellyt tälläistä postausta. Viimeaikoina on tullut kuvailtua aika paljon, kameralla sekä puhelimella, hyviä ja huonompia otoksia. Kasasin teille pienen kasan mun viimeaikojen kuvista, lemppareita.


Huomaako mitenkään että mulla on jonkinlainen addiktio kaktuksiin? Jos ei, tervetuloa vaan mun huoneeseen :D
Käytiin äidin kanssa lenkillä vaihtelun vuoksi aika myöhään. Sain sieltä oikeastaan aika kivoja kuvia tuleviin postauksiin. Kukkakaupassa käytiin yllättäen metsästämässä lisää kaktuksia... ei kai niitä liikaa voi olla? Metrin kokoiset kaktukset olivat loppuneet varastosta ja jouduin tyytymään vain kuvaan muista kasveista, ehkä ihan hyvä niin.


Käytiin kaveriporukan kanssa Lintsillä joskus kesällä, sieltäkin tuli ihan kivoja kuvia vaikken kameraa viitsinyt tai jaksanut mukaan raahata.


Postauksien kirjoittamisen taito kyllä lähtenyt jonnekkin lentoon... Pitäisi aloittaa taas aktiivinen postaaminen niin saisi sen taidon takaisin ja olisi mukavempi lukea näitä tekstejä...
Kesällä käytiin aika useasti ottamassa kuvia, millon missäkin. Kohteeksi tällä kertaa tuli takapiha ja siihen liitettynä ihanasti kukkivat omenapuut! Hevosuakin tuli kuvattua kerrankin kunnolla. Petterillä tuli monta hikitreeniä tehtyä kesällä/alkusyksystä, vaihtelevalla menestyksellä.


Konfirmaatiostakin on jo paljon aikaa. Oli ihan parasta leirillä, tavattiin aivan ihania ja meillr uusia ihmisiä. Voisin myös väittää että meillä oli kyllä maailman hienoin kakku♡ Voin myös väittää että meillä on aikalailla paras poniporukka kasassa❤


Kentillä pääsin kesän aikana myös ratsastamaan pari-kolme kertaa. Kuviakin tuli saatua siitä ratsastuksesta. Ehkä ne isot hevoset ei ihan ole mun juttu, vaikka Kent onkin ihan superkiva ratsastaa jos ei mitään koulutuuppailua haluaa ratsastaa! Kostiin pääsin myös tutustumaan alkusyksynä! Ihan superkiva hevonen, jos ratsastajakin osaa hommansa...


Koulun kautta kävimme keräämässä rahaa Nälkäpäivänkeräykseen. Kostilla koulitreenit on jatkunut aika normaalisti. Vähän ep se on ollut nyt pari kertaa, ei mitenkään pahasti eikä kyllä paljonkaan. Petterillä treenit myös jatkunut. Viimeaikoina poni on ollut tosi laiska ja jäykkä mutta hyviäkin treenejä on takana!


Vaikken pidäkkään hirveästi kissoista, onhan ne nyt aika söpöjä! Harrykin halusi tutustua Muruun, Muru ei ehkä ollut ihan samaa mieltä..:D


Suomessa en ennen ole tavannukkaan Miniatyyrihevosia, tietty messuilla joskus nähnyt niitä. Sinttu asuukin samalla tallilla Kostin kanssa. Sintun varsaa onkin nähty täällä aikaisemmin, Capoa.
Ja taas... lisää kaktuksia. Pystyisiköhän maksukortille laittaa jonkinlaisen eston kaktuksen ostoon... saattaisi olla tarpeen!


Kerrankin meidän lähelle on tullut jotain piristystä! Aika hienohan toi graffiti/ maalaus on, piristää kummasti harmaata seinää, vaikka musta-valkoinen onkin.
Iskä toi myös tuliaisia Kreikan matkalta. Samana päivänä ponit vaihtoivat rehevämmälle laitumelle!


Ei ole kuvapostausta ilman kukkia!

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, piristi iltaa! <3

  www.ystavanihevonen.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Oi kiitos! Kävin muuten kurkkaamassa ja liittymässä :)

  VastaaPoista
 3. Voisiksä tehä esittely sivut noille hevosille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Petterin sivuja päivitetään ja siksi niitä ei ole näkynyt hetkeen. Olen kyllä ajatellut tehdä esittelysivut ainakin Kostille :) Katsotaan myöhemmin vielä teenkö esim. Sintulle ja Capolle sivut!

   Poista