lauantai 13. elokuuta 2016

121. Tallipäivän Myday 10.8

Aloitin päiväni käymällä bloggerissä lukemassa ja vastaamassa kommentteihin sekä tutkimassa muutenkin tilastoja ja kaikkea mitä tulikaan mieleen!


Hups tuohon on aivan vahingossa eksynyt seiska.. Kuitenkin aamupalaksi kävin syömässä luonnonjugurttia sekä päälle laitoin persikan siivuja. Aamupalan jälkeen kävin koneella taas mutta tällä kertaa tuli kirjoitettua viimeisimpää postausta jonka julkaisinkin eilen!

Bloggaamisen jälkeen kävin pesmässä hampaat sekä sen jälkeen tein itselleni eväitä sillä olisin kuitenkin koko päivän tallilla..

Lopuksi vielä nopeasti laitoin pohjan naamaan peittämään kaikki epäpuhtaudet ja heti sen jälkeen haimme Tiitin ja Taikan asemalta mukaan tallille.

Tallille päästyämme kävimme heti hakemassa ponit.

Talutettiin ponit pihaan, harjattiin ja varustettiin ne valmiiksi kesäkerholaisten ratsastettaviksi.

Kentällä tulikin talutettua pikkusia melkein tunnin jonka jälkeen otimme pois varusteet poneilta mutta jätimme ne kuitenkin talliin odottamaan meidän ratsastusta.

Lapset pääsi sitten harjaamaan poneja melko pitkään jonka jälkeen lähdimme Tiitin, Viivin ja Taikan kanssa ratsastamaan! Itse menin tällä kertaa Ninalla sillä saatiin vaihdella poneja keskenään taas pitkästä aikaa.

Ratsastuksen jälkeen otimme vielä kuvia tallin pihassa ja tämän jälkeen ponit pääsi laitumelle takaisin!

Talliin päästyä söimme nopeasti vähän eväitä jonka jälkeen Anna laittoikin viestiä että voisimmeko hakea Kentin ja Repen pihaan kun  ei ehtinyt töistä ajoissa.

Sateen vuoksi laitoimme Repen ja Kentin pihattoon suojaan mutta pojat ei ihan tainnut ymmärtää että itse rakennukseen kannattaisi mennä...
Tässä välissä odotellessa Annaa pesin ponien varusteita.

Anna tulikin vihdoin ja pääsimme harjaamaan hevosia ja pakkaamaan autoa.

Lastattiin hevoset autoon ja suuntasimme kohti soukkaa Annan hyppärille!

Soukassa autettiin heppojen varustamisessa ja pidettiin kiinni niistä varustuksen ajan.

Valmiina päästiin kävelemään alkukäyntejä ensiksi kentällä ja sitten "luontopoluilla". Anna hyppäsikin selkään ja sen jälkeen lähinnä katsottiin tuntia ja siirrettiin ja nosteltiin esteitä.

Hyppärin jälkeen pääsin ratsastamaan loppukäynnit Kentillä!

Otettiin pois varusteet hevosílta ja lastattiin ne takaisin autoon.

Suuntasimme tallia kohti ja taas söimme eväitä. Lopuksi harjasin vielä Repen ja Tiiti Kentin.

Lähdimme viemään hevosia laitumelle ja palasimme sieltä vielä tallille takaisin!

Vihdoin päästiin lähtmään kotiin tallilta! Mitään muuta järkevää en sen päivän aikana enään tehnyt. Lähinnä kirjoitin postausta, kävin suihkussa sekä söin!

2 kommenttia: