lauantai 6. elokuuta 2016

118. Heinäkuun Suosikit

Kuukauden suosikki Poni: Petteri


Heinäkuun suosikkiponiksi minä valitsin Petterin! Oli melko selvää että valitsen Petterin suosikkiponiksi, en paljoaa muilla hevosilla ole mennyt. Kerran maatossa kävin pikkuisella Petralla ja kerran pääsin Palmun ratsutallilla hyppäämään Samilla! Petterillä on ollut tässä kuussa paljon onnistumisia esteillä sekä koulussa mutta myös epäonnistumisia.
Petterillä olen päässyt kehittämään todella paljon istuntaani vaikka vielä on paljon hiottavaa. Käsien kantaminen ja kantapäitten alhaalla pysyminen on vielä yksi iso ongelma, esimerkiksi pohkeitten käyttö ja ryhti on parantunut huomattavasti!

Suosikki tuote: Stubbenin Satulasaippua
Nahkasaippua/satulasaippua mikä ikinä olikaan.. Ehkä vähän epätavallisempi suosikki mutta tässä kuukaudessa on ollut erityisen sateiset ja mutaiset kelit, ja saappaat ovat helpommin likaantuneet. Tallilla aika ei aina riitä saappaiden puhdistukseen tai vaihtoehtoisesti lika ei ole vielä kuivunut vaan levisi pahemman kerran. Päätin hööksissä käydessä ottaa mukaan tämänkin kaverin niin on helpompi pitää huolta saappaista ja näin ne myös pysyvät hyvinä pidempään!
Toinen mainitsemisen arvoinen tuote on ehdottomasti Roeckl:in mustat nahka/grippi hanskat. Hanskat ovat pysyneet minulla yli vuoden ajan aktiivisessa käytössä hyvivä mutta nyt kovan käytän jälkeen hanskoihin ilmestyi pari reikää.. Hanskat kuitenkin pysyy mukana sateisia päiviä varten sillä olen huomannut että hanskat helposti kuluvat sateella enemmän sekä myös "kovettuvat" hieman epämukaviksi.

Suosikki ratsastuslaji: Maastoilu


Maastoilemaan olen päässyt tässä kuussa vain pari kertaa mutta aina se on yhtä kivaa ja rentouttavaa puuhaa varsinkin ilman satulaa! Kukaan ei ole arvostelemassa sun toivotonta kouluvääntöä kentällä kaatosateessa!
Petralla pääsinkin pari päivää sitten maastoon ratsastamaan. Vaikka maastoilu oli melko käynti painotteista kovien teiden takia päästiin me kuitenkin vähän ravaamaan peltoteillä mutta lopuksi päädyttiinkin menemään siellä kiitolaukkaa... Hups. Poni tykkäs ja niin myös ratsastaja! Vaikka pikkuisen Petran selässä oli vaikea pysyä eteenkin ravissa kun poni tuuppasi kokoajan säikähtämään jotain :D

Suosikki blogi: Nelijalkaiset Ystäväni


Heidin blogista olen erityisesti tässä kuussa tykännyt! Blogissa olen erityisesti tykännyt Heidin "Päiväni kuvina" postauksista! Myös Petterin tallin muiden hevosten ja ponien ratsasteluista on ollut todella mukava lukea. Tietysti myös Petterin ratsastelujen postaukset ovat todella mukavaa ja inspiroivaa luettavaa. Heidiltä varastelenkin yleensä hyviä tehtäviä Petterin ratsastukseen eli myös siinä mielessä Heidin blogia kannattaa lukea jos ratsastukset jäävät tylsään ympyrällä pyörimiseen tai kankean ponin epätoivoseen taivutteluun.
Jos Petterin seikkailua haluaa seurailla kannattaa siis suunnata sinne ;)

2 kommenttia: