sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

116. Etsinnässä Ratsastuskoulu - Infoa


Blogissa starttaa pian uusi sarja, "Etsinnässä Ratsastuskoulu". Sarjan toteutan yhdessä Pukeista rakkauteen bloggaajan, Rebeckan kanssa. Sarjan ideana on tutustua meille uusiin ratsastuskouluihin Uudenmaan sisällä. Sarjassa pääsette tutustumaan kanssamme lukuisiin ratsastuskouluihin videopostausten, kuvapostausten että ratsastuspostausten muodossa!


Idea lähti lähinnä siitä että ajattelimme että olisi varsinkin näin kesäisin mukava saada pieni ratsastuksen lisäys elämään ja minun osaltani myös vaihtelua pelkästä Petteristä! Muissa blogeissa olen myös nähnyt tälläisiä postaussarjoja, mutta ei vielä yhtäkään Uudenmaan alueelta.


Ratsastuskouluja tulemme testaamaan alkuun noin kerran kuukaudessa, välillä useamminkin jos inspiraatiota ja aikaa löytyy!
Ensimmäinen ratsastuskoulu joka pääsee kokeiluun on Palmun Ratsutalli! Menemme Rebeckan kanssa tiistaina 26.7 Palmuun estetunnille. Tunnille toivoin Sami nimistä hevosta, minkä löydätte myös Palmun Ratsutallin sivuilta.


Instagramissa meitä kannattaa seurata , sillä sinne päivitämme nopeammin tietoa tunnista ja tallista! Rebeckan käyttäjä siellä on @pukeistarakkauteen ja minun on @team.ep !
Lista ratsastuskouluista minne olemme tulossa on jo pitkä mutta kommenteissa voitte toivoa muita ratsastuskouluja Uudemaan sisällä, missä voisimme käydä ratsastamassa ja tutustumassa!

14 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka Tiia ja Pinja ovat suosittuja bloggaajia ja sattuivat tämän postaussarjan tekemään ennen meitä, niin on niitä muitakin jotka samanlaista sarjaa ovat tehneet paljon niitäkin ennen :)

   Poista
 2. tosiaan, onko toi idea tiialta otettu? Mut Uotilan ratsastuskeskus ja Poni-haka vois olla kokeilemisen arvosia:)

  VastaaPoista
 3. Ylempänä tosiaan vastaus tähän :) Kiitos ehdotuksesta!

  VastaaPoista
 4. Hei musta ois kans kiva jos julkaisisitte sen listan niistä ratsastuskouluista, jossa aiotte käydä ja jossa sitten ootte jo käyny! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää katsoa, julkaistaan varmaan siinä vaiheessa kun monta tuntia on varattuna valmiiksi :)

   Poista
 5. haluisin ett kävisitte Gobbacka Stallill :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kivalta kuulostaa, ja kivoja kuvia! Liityin lukijaksi! :)
  www.tiiaemilia.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. kivalta kuulostaa käykääs primustallilla

  VastaaPoista