lauantai 9. heinäkuuta 2016

112. Ostoksia, ostoksia, lisää ostoksia

Pitkästä aikaa innostuin taas uusimaan vaatekaappini sisältöä...  Shoppailu taisi taas lähteä vähän käsistä, toinen tilaus on vielä maksua vailla valmis! Suurin osa vaatteista olivat tällä kertaa H&M:ästä ellei muuta mainita!
Näin jälkeenpäin huomasin vielä että kamerani on ollut aivan väärillä asetuksilla käytössä ja siksi osa kuvista ovat aivan hirveän laatuisia vaikka järkkärillä kuvasinkin..

 
Nämä ovat ehdottomasti yksi lemppari ostoksistani! Pitkään olin etsinyt tuota Sheer Love tuoksua ja vihdoin löysin sen lähi Seppälästä! Hintaa olikin 17.99€ molemmista mutta alennusta onneksi tuotteissa oli ja sain molemmat -30% alennuksella! 


Tämäkin on yksi ehdoton suosikki! Tilasin tämän H&M:n verkkokaupasta koossa 32. Hintaa tällä oli 17.99€ mikä on kyllä aika paljon! Paidassa kuitenkin minusta on yksi todella hyvä puoli, paitaa voi käyttää kahdella eri tavalla sillä kuminauhat ovat todella joustavat ja siitä saa myös pelkästään "kaula-aukon" mikä todellakin on suuri plussa. Joko näin miten minulla oli se kuvassa, mutta jos se tuntuu epämukavalta pystyy pitää sen niin kuin normaalia paitaa eli periaatteessa vain ottaa pois hihat olkapäiden alapuolelta ja muodostaa siitä kaula-aukon. Itse kokeilin pitää tätä niin mutta mielestäni se näytti hienommalta näin! 
Haha en tiedä ymmärsittekö mitään mun huonoista selityksistä mutta :D

 
Aika perus paita mutta kuitenkin vähän edustavampi! Paita oli todella mukava päällä sillä kangas oli todella kevyttä ja paita oli muutenkin hieman löysempi mistä tykkään. Voisin kuvitella tämän päälle kuumana kesäpäivänä rannalle! Hintaa tällä oli juuri sopivasti, 9.99€ ja tämän tilasin koossa 36 mikä oli juuri sopiva vaikka muuten minulla yleensä on vaatteet koossa 32 ja 34.


Päätin tosiaankin repäistä näissä minun ostoksissani! Yleensä en osta kuin mustia, harmaita, valkosia tai vaaleensinisiä vaatteita mutta päätinkin repäistä ja ostin oranssissa värissä olevan topin! Pakko sanoa että tuo tosiaankin minusta istui todella hyvin mutta näytti myös kivalta. Hintaa tällä oli 9.99€ ja koossa XS.


Paras yhdistelmä! Rento ja mukava mutta siisti. Olen itse tykästynyt juuri näihin paitoihin missä on yksivärinen "pohja" mutta hihoissa ja kaulan ympärillä on toisen värinen reunus. Hintaa tässä oli 7.99€ ja tilasin tämän koossa XS.


Haha olen aivan hurahtanut tämän mallisiin paitoihin! Tämäkään löydös ei ole ehkä minun lempiväreissä mutta jotenkin se kuitenkin pisti minun silmään ja ostin sen sitten Seppälästä, 7€ koossa XS.

 
"Tekstipaitoja" olen pitkään myös etsinyt, nyt sellainen löytyi hinnaltaan tämä oli 9.99€ ja itse ostin tämän koossa XS, olisin ehkä jopa voinnut ostaa tämän koon isompana sillä tämä oli aika pieni XS mielestäni.


Tämäkin tarttui mukaan Seppälän aleräkistä!
Paita ei ehkä ollut parhainta laatua ja venyi aika paljon jo ekojen pesujen jälkeen.. Hintaa tällä oli 5€ ja koossa XS.


Tämäkin löytyi aleräkista, ihmettelen kyllä edelleenkin miksi tämä sielä oli, niin kaunis yksilö ja myös halpa! Hintaa tällä taisi olla 4€ ja koossa L, mikä on kyllä aivan liian iso mulle mutta kun tämä oli tarkoitukseltaan olla lyhyt ja kireähkö niin tämä käy hyvin tälläisenä vähän löysempänä ja pidempänä minulle!


Tämän ihanuuden löysin pari viikkoa sitten BikBokista! Hintaa tällä tosiaankin  oli 19.95€ mutta en vaan pystynyt vastustaa tätä! Tämä oli koossa XS mikä oli juuri täydellinen ainakin minulle.


Niin söpö! Jos minut joskus tapaa kasvotusten voi varmaan huomata että yleensä kantelen mukanani aina jonkinsortin kangaskassia! Enhän minä tietenkään voinnut vastustaa kiusausta kun se vielä etusivullakin kummitteli ja jouduin ostamaan tämän! Hintaa tällä oli 4.99€
 Huoh moneskohan kangaskassi tämäkin oli...


Tässä vaiheessa voi taas miettiä miksi niitä housuja on huomattavasti vähemmän kaapissani... Kuitenkin löysin tämän aika perus paidan BikBokista hintaan 14.95€ ja koossa XS.


Tähän ihastuin heti ensisilmäyksellä, kuvio oli todella mielyttävä omaan silmään niin olihan minun pakko saada tämäkin vaikka se olikin ainoa ja koossa L. Hintaa en kyllä nyt yhtään muista mutta alkuperäinen oli 9.99€. Kuvassa tämä ei kyllä yhtään pahalta näytäkkään, taisin onnistua taas liian isojen vaatteiden ostossa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti