torstai 19. toukokuuta 2016

96. Kysymyspostaus osa 4.


1. Mitä lemmikkejä sinulla on?
Minulla ei itseassaan ole lemmikkejä yhtään. Koira olisi kyllä todella kiva saada, pääsisi itsekkin välillä liikkeelle ihan pakosta!

2. Viimeisin lukemasi kirja?
Kirja oli nimeltä "Den gyllene stjärnan". Olen siis suomenruotsalaisesta perheestä ja käyn siksi myös ruotsinkielistä koulua.

3. Joku asia mitä vihaat/inhoaat?
Vihaan yli kaiken kesällä paarmoja! Inhottavia elukoita jotka vain purevat ilman syitä.. Jos joku tietää onko paarmoilla oikeaasti joku järkevä tehtävä kertokaa :D


4. Kesäsuunnitelmia?
Minulla ei ole kauheaasti kesäsuunnitelmia tälle kesälle! Alkukesästä lähden ripppileirille Ypäjälle, hevosopistolle. Muuta en varmaan teekkään paitsi tietenkin ratsastan Petterillä ja parilla suokilla. Kavereitakin varmaan tulen näkemään, kenties joku reissu takaisin kiloon tapaamaan tuttuja mahtuu mukaan joukkoon.

5. Montako lempi PONIA sinulla on?
Vaikea kysymys, Petteri tietenkin ja sitten joko Harry tai Texas!

6. Mikä on huono ja hyvä puoli ratsastuksessa?
Itselläni ensimmäisenä tulee mieleen huonona että  ratsastuksessa ei saa mitään järkyttävän hyvää "treeniä" verratessa esimerkiksi lenkkeilyyn tai salilla käymiseen. Toisaalta se on myös hyvä puoli siltä kannalta että sitten tuleekin tehtyä muutakin jos meinaa pitää istuntaa ja muutenkin lihaksia kunnossa!


7. Onko sinulla joitain pikkuvikoja ratsastuksessa joita haluaisit korjata?
Ensimmäisenä pahimpana virheenä haluaisin saada polveni kuntoon niin saisin esteillä jalan jotenkiin edes hyvin, (vasemman jalan). Toisena ehdottomasti ranteen kääntäminen. Sitä kuulemma on todella vaikea korjata myöhemmin joten sitä tosiaankin koitan korjailla! Viimeisenä vielä notkoselkäni joka onkin jo melkein korjattu, Kiitos ihanan ja auttavan fyssarini!

8. Lempi tallisi?
Ehdottomasti Petterin talli! Pieni, rauhallinen ja ihana "maalaistalli", Kaiken lisäksi vielä ihana porukkakin tallilla!

9. Kuinka kauan ajattelit vuokrata Petteriä?
Ajattelin vuokrata Petteriä ainakin syksyyn asti. Talveen saakka todennäköisesti mutta olisi tarkoitus löytää hieman suurempi vuokrattava ainakin alkuun niin että menisin myös Petterillä. Mutta saa nähdä mitä käy tulevaisuudessa!


10. Onko sinulla muita harrastuksia?
Petterin ratsastuksen lisäksi ei minulla ole muuta varsinaista harrastusta. Pianoa soittelen kyllä melko useaasti ja piirtelen. Lisäksi tietenkin pidän tätä blogia!

11. Oletko este/koulu/maasto vai muun painotteinen?
Itse ratsastan ja treenaan enemmän koulua mutta kisojen tullessa menen paljon mielummin hyppäämään kun tarkan tuomarin eteen toheloimaan!

12. Jos saisit palata menneisyyteen, korjaisitko jotain?
Ehdottomasti monia asiaoita joita en mainitse täällä. Vaihtaisin ehdottomasti suomenkieliseen kouluun kun suomi tosiaankin on vahvempi kieli itselleni! Alussa se ei niinkään ollut mutta puolentoista vuoden tarkalla opiskelulla ja säännöllisellä postauksilla olen ehdottomasti korjannut asian! Ehdoton asia jonka korjaisin oli 2-5 luokan kaikenlaiset syömishäiriöt ja muunlaiset paineet ja murheet koulussa. Kirjoitan vielä pitkän postauksen aiheeseen liittyen heti kun siihen kykenen ja uskaltaudun..


13. Jos et pystyisi yhtäkkia vuokrata petteria niin mitä tekisit? Siis menisitkö takaisin ratsastuskouluun, uus vuokrahevonen, loppettaisitko ratsastuksen?
Ottaisin varmaan uuden vuokrahevosen jolla pääsisin ratsastamaan säännöllisesti mutta myös valmentautumaan. Ratsastuskoulu on aivan viimeinen vaihtoehto.

14. Haluaisitko mennä ypäjälle opiskelemaan?
Todellakin haluaisin! Siinäkin on yksi syy miksi halusin riparille hevosopistolle niin tiedän sitten paikan tapoja, opettajia, hevosia, paikkoja jne. valmiiksi eikä kaikki tule aivan kulman takaa!

15. Elämäsi hevonen?
Haluaisin sanoa Petterin mutta samalla uskon että tulevaisuudessa löytyy joku! Petteri kyllä ehdottomasti tällän hetkellä on aivan ensimmäisenä. En ole ikinä tavannut niin suloiseen ja ihanaan poniin, joka aina rapsuttaa sinua ja nuolee sun kädet aivan varmana "puhtaaksi" :D Jos tietäisitte Petterin ymmärtäisitte, Aivan täydellinen poni, vielä kun se olisi 20cm korkeempi..


16. Petterin parhaat puolet?
Ylhäällä niitä tulikin jo mutta Petteri on melkeinn aina hyvällä tuulella, en ikinä ole tavannut luimivaa Petteriä tarhasta tai laitumelta hakiessa! Poni muutenkin on melko osaava ja aivan paras luonteeltaan! Todella sosiaalinen poni tulee ensimmäisenä mieleen.

17. Petterin huonoin puoli?
Hmmm... Mitään vakituista en keksi, ainoa mikä tulee mieleen on tarhaan viedessä Petteri ei ikinä jaksa odottaa ja siinä onkin hankaluuksia koittaa saada riimu ponilta pois ja vielä ennen piehtarointia..

18. Kauan olet vuokrannut Petteriä?
Petteriä olen vuokrannut 10 kuukautta ja 7 päivää!


19. Aiotko kisata sillä jatkossa?
Petterillä aion kisata jatkossa! Kilpailuja onkin jo mietteillä ja jotkut sovittuja  jo :)

20. Mikä on sinulle vaikeaa ratsastuksessa?
Ehdottomasti se että en vain osaa pitää ranteitani suorana käännöksissä ja sillon Petteri ei taivu yhtään eikä kyllä mikään muukaan hevonen. Toinen on myös se että olkapääni kipeytyy todella helposti nykyään ja jos ratsastan esimerkiksi kaksi tai enemmän  hevosia päivässä en saa viimeisellä hevosella pidätteitä yhtään läpi...

Otin kysymyksiä vielä vanhoista käyttämättömistä postauksista jos ihmettelitte!

2 kommenttia: