torstai 12. toukokuuta 2016

89. Vanhoja kuvia osa 6.

Huomenna pääsemme Petterin kanssa hyppäämään taas! Jospa vaikka tällä kertaa menisi paremmin.. Kuvaajaa en ole saannut joten joudutaan todennäköisesti tyytyä vanhoihin kuviin :( Postauksen aihetta minulla ei tänään ollut mutta jotain halusin postata ja päätinkin jatkaa kuvapostaus linjalla ja toteuttaa tämän postauksen!
Meillä oli veljeni kanssa pieninä tapana laittaa vilttejä, tyynyjä ja mitä vain mahdollista meidän ruokapöydän alle. Tehtiin siis ruokapöydästämme jonkinlainen teltta/maja jossa leikittiinkin autoilla ja millä milloinkin parikin tuntia. Kertokaa ihmeessä jos muutkin ovat tehneet samaa :DTässä taas yksi kuuluisa outo tapa mitä tulikin käytettyä lähes päivittäin pienenä! Mandariineja en luonnollisestikkaan osanut kuoria hyvin pienenä ja mandariinin kirvelevää mehua roiskui silmiin ja jokapaikkaan! Siihen kuitenkin löytyi helppo ratkaisu, lelu työkalupakkien suojalasit tietenkin!


Isällä oli aina tapana tuoda kotiin lehtiä missä oli myynnissä olevat autot, kuormaautot jne. osio. Siinä sitten pikkuveljen kanssa riideltiin siitä mikä auto oli paras ja seuraavat pari päivää koitettiin pakottaa isää ostamaan sen... Aina se ei ihan toiminut...

Toinen outo tapa oli että menimme aina kesäisin syömään leikkimökkiimme kahdestaan ruokamme, en tiedä kuinka outo tapa tämä on mutta kesäisin harvoin syötiin sisällä ainakaan muualla kun leikkimökissä!

Jotain mitä rakastin enmmän kun mitään oli semmosissa ruokakauppojen autoissa istumista ja ajamista! Nykypäivänä en ole edes nähnyt tuollaisia kun parissa prismassa josta ne myös poistettiin käytöstä.


Ompas jännää että olen eksynyt taas samankaltaiseen laitteeseen ja vielä hepan selkään!

Kesällä meille ostettiin kuumia kesäpäiviä varten vihreä krokotiili uimaallas. Siellä kuumina päivinä tulikin pulikoitua joskus 1000 vuotta sitten kun se vielä oli ehjä.

Mummoni oli vahtimassa meitä pienenä kun vanhempani olivat jonkun tutun 50-vuotis juhlissa. Mummoni innostuikin pitkästä aikaa letittämään hiukseni ja kyllähän niistä loppujen lopuksi ihan kelpaavat tulikin!

Parasta mitä tiesimme jouluna oli käydä hakemassa joulukuusi sillä sen parinsadan metrin aikana saimme matkustaa takakontissa joulukuusi paikalle sillä penkit olivat kaadettuina joulukuusta varten. Tämä ei ehkä ollut turvallinen tapa mutta hauska!

Tässä taas olen eksynyt kaupan helikopteri laitteeseen...


4 kommenttia: