lauantai 7. toukokuuta 2016

83. Kevätpäivänä kahlaamaan?

Kotiin tullessa kisoista Anna ehdotti minulle ja tiitille että voisimme mennä huomenna (6.5) pitkälle maastokävelylle niin ettei ponit seisoisi heti kisapäivän jälkeen ja pääsisi palautumaan siitä.
Minulle ja Tiitille se tietenkin sopisi kun emme olleet ennen päästykkään maastoon, vain talvella lähipellolle ratsastelemaan kun kenttä oli huono ratsastaa ja peri kertaa rallittelemaan Petralla että Petterillä pellolle. Kiitos taas aivan supersuper paljon Taikalle kaikista kisa&poni kuvista!
 Laitan tähän postaukseen lisää kisakuvia ja joitain muitakin kuvia! Kaikki kuvat c) Taika
Olimme sopineet Annan kanssa että tulisimme tallille yhdeltätoista ja siitä lähtisimme maastoon. Maastossa vierähtikin vähän yli puolitoista tuntia kävellessä peltojen reunoja ja autoteitä pitkin.
Oli todella ihanaa päästä kentällä pyörimisen sijasta maastoon ja vain kävellä. Petterikin näytti tykkäävän pitkästä maastokävelystä kentin ja Texasin seurassa! Syömistauot oli Petterin mielestä ihan parhaita ja niitä olisi kokoajan pitänyt saada :D

Petterin tallilta ei lähde ihan suoraan mitään maastoreittejä, ellei kävele Petterin ja muitten ponien laitumien välisä, joten jouduimme menemään pienen pätkän autotien vieressä. Onneksi menimme melko aamusta joten autojakaan ei tullut paljonkaan kun ihmiset olivat töissä! Peltoteille tultuamme saimme ravata Texasin ja Petterin kanssa kiinni Kentin aina kun jäimme jälkeen. Siinä saatiinkin aika paljon ravattua kun Kent on sen verran isompi kun Petteri ja Texas.


Vihdoin pääsimme tarpeaaksi "märälle" peltotielle jotta Kenttikin pystyi ravaamaan ja hölkkäilimme sitä tietä hetken. Käännyimme pienelle ryteikköiselle tielle jota ei pitkään päästy jatkamaan kun tie oli sen verran mutainen ettei uskaltanut Kentillä mennä sinne. Lähdimmekin suoraan hiekkatietä ravaillen takaisin kotiinpäin. Petteri meni todella hienosti kaula kaarella mutta todellisuudessa Petterin ainoaa tavoite oli saada repäistyä pari heinän kortta tien reunalta!


Anna jatkoi Kentillä pitkin autotietä kun me Tiitin kanssa eksyiltiin tallin pihalle talven rallittelupellon reunalta laitumien läpi! Maastoon haluaan ehdottomasti lähteä uusiksi se oli todella rentouttavaa vain kävellä pitkin teitä. Myös siksi kun emme päässeet kun järven rantaan ratsastamaan kun vesi oli niin korkealla että ei kannattanut vielä koittaa kahlaa poneilla/hevosilla!

4 kommenttia:

 1. Kivan olonen reissu teillä, ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä tosiaankin oli todella kiva maastolenkki :)

   Poista
 2. Mukava reissu taisi olla teillä! :) Kiva postaus, ihanat kuvat♥

  VastaaPoista