torstai 5. toukokuuta 2016

81. Vanhoja kuvia osa 5.

Tänään olimme Petterin kanssa kisoissa Soukassa. Kisat meni minun osalta todella hyvin, mutta lisää postauksessa kisoista kun olen saannut kaikki kuvat kisoista itselleni käyttöön! En ole joulukalenterini jälkeen julkaissut yhtäkään postausta vanhoista kuvistani. Ajattelin että nyt olisi oiva tilaisuus tälläiselle postaukselle kun olen suunnitellut jo loppuviikon postaukset valmiiksi ja aikatauluttanut ne! Pidemmittä puheitta postaukseen!
Nämä kuvat ovat vuosilta 2004-2006 eli ne ovat todella vanhoja, siksi myös laatu on mitä on...
 Näissä kuvissa siis näkyy pikkuveljeni sillä suurimman osan ajasta olinkin kotona pienenä. En tiedä oliko se vain me jotka aina pelasivat niillä Kellogsin murojen ilmais pelikorteilla?
En ymmärrä meitä pienenä vaivasi, melko jokaisessa kuvassa meillä on suu aivan auki, miksi ihmeessä tehtiin näin?
Mummoni oli ostanut minulle nimipäivälahjakksi nämä vaatteet, joita pidin varmaan kaksi viikkoa peräkkäin sen jälkeen että sain sen. Haha minulla on edelleenkin kaapin pohjalla se hame joka näkyykin tässäkin kuvassa.
Aina kun olimme menossa ostamaan kukkia menimme aina samaan kauppaan vain siksi että siellä oli tuo kuvan kyseinen hevonen ja minun oli pakko päästä sen selkään!
 

Haha monet varmaan ihmettelee että mitä ihmettä minä teen tuossa kuvassa mutta. Pienenä olimme saanneet jostain syystä käyttämättömiä jonkinsortin vesi/suolavesi ruiskuja joita käytimme vesipistooleina koska kuka käyttää vesipistoolia kun on muitakin vaihtoehtoja?
En ymmärrä miten olen aina ollut näin onnistunut kuvissa :D
Pienenä en ollut tosiaankaan se joka aina leikki nukeilla, siihen ikään pääsin vasta vähän myöhemmin. Rakastin leikkiä autoilla pienessä parkkitalossani huoneessani mutta aivan parasta oli kaupan auto laitteet mitä ei nykypäivänä olekkaan näkynyt melkein missään!


Yhdessä  vaiheessa pienenä menimme aina veljeni kanssa syömään ruokamme leikkimökkiin lukkojen taakse. Mikä tarkoitus siinä sitten oli niin sitä en todellakaan tiedä :D
Rakastin uimista tuon ikäisenä! Meillä oli kesällä aina pihalla pieni krokotiili allas mistä vietinkin puolet ajasta päivässä!

En tiedä mitä tässä kuvassa tapahtuu mutta se oli vain niin söpö että oli aivan pakko änkeä se tähän postaukseen!
Rakastin pallomeriä!  uskokaa tai älkää mutta minun ylikiltit vanhemmat vei minut välillä hesburgeriin tai mäkkiin vain siksi että pääsisin pallomereen seuravaksi tunniksi ja samalla saisimme ruuat valmiina kotiin!
Minun mummoni olikin saannut uuden auton ja tietenkin se piti koeajaa heti!
Melkein aina pienenä ihan sama minne mentiin minulla oli nukke mukana. Välillä mukaan seurasi punaiset tai tumman siniset nukkevaunut mukana ja tässä on juuri tyypillinen esimerkki siitä.
 

6 kommenttia: