maanantai 2. toukokuuta 2016

78. My week - Tylsä Tiistai

Eikä! Huomasin äsken että mun puhelin on taas sekoittanut mun kellonajat avian vääriksi! Toivottavasti se ei kuitenkaan haittaa minun päivän kulua.. Kuvasin tämän viime viikolla!

Heräsin aamulla seitsemältä jonka jälkeen kävin pesemässä hampaat, naaman jne. Kävin myös pikaisesti syömässä aamupalaa ja vaihtamassa vaatteeni! 
Ennen kouluun lähtöä meikkasin nopeaasti, taino oikeastaan melko hitaasti ja lähdin siitä sitten suoraan kouluun kyydillä!
Tässä onkin kuuluisa kuva sitä että kelloni oli 10 minuuttia etuajassa no ehkä me selvitään ja tarkistetaan ensi Mydayssa/myweekissa että kellonajat on oikein kuvissa ja snapchatissa..
Ensimmäisellä tunnilla meillä olikin köksää jossa tällä kertaa päästiin tekemään rieskoja, siskonmakkarakeittoa ja jonkinlaista vadelma piirakkaa/levyä!
Köksän tunnin jälkeen meillä oli liikuntaa jonka jälkeen menimme syömään. Ärsyttävää kun meillä on köksää ensimmäisellä tunnilla seuraavalla liikkaa mikä e ole parhain yhdistelmä ja vielä loppuhuipennukseksi kouluruoka argh!
Kouluruokailun jälkeen minulla oli seuraavalla tunnilla matikkaa jossa harjoiteltiin vain tulevaa matikankoetta varten!
Matikan tunnin jälkeen minulla oli historiaa jossa tehtiin järkyttävä määrä tehtäviä sillä meillä oli sijainen.
Historian tunnin jälkeen minulla ei ollut enään tunteja ja lähdin kaapin kautta kotiin kyydillä!
Sillä lähden riparille ypäjälle minun täytyi käydä hakemassa kirkolta/seurakunnalta katekismus ja raamattu rippileiriä varten. Olin todella yllättynyt saadessa tämän näköisen raamatun normaalien punaisten ja valkosten sijalta!
Vihdoin kotiin päästyäni kirkon ja koulun jälkeen menin syömään välipalaa mikä tällä kertaa oli luonnonjugurttia, mysliä ja marjoja.
Ruokailujen ja pesun välissä vastailin kommentteihin instagramissa, blogissa, kirjoitin postauksia ja snäppäilin ihmisten kanssa. Myös pari läksyä mahtui mukaan luonnollisestikkin.
 Kävin pesemässä hampaat, naaman jne. Kävin vielä nopeasti vilkaisemassa kaikki someni  jonka jälkeen olikin jo aika mennä nukkumaan!


6 kommenttia:

  1. Nää on kyllä niin kivoja, oikeesti. Tälläsiä vaan joka toinen viikko :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha pitää alkaa kuvailemaan aina kun ei ole muuta postausideaa!Kiitos :)

      Poista