sunnuntai 1. toukokuuta 2016

77. Huhtikuun suosikit


Puhuin vuoden vaihteessa että voisin aloittaa postaussarjan kuukauden suosikeista/lemppareista mutta en ikinä saannut sitä aikaiseksi. Ajattelin nyt ryhdistäytyä ja kirjoittaa postaussarjan ensimmäisen osan! Ehdottakaa mielellään jotain "kategorioita" seuraaviin kuukauden suosikkipostauksiin, sillä minusta näitä oli nyt aika vähän ja postauksesta tuli melko lyhyt!

Suosikki poni/hevonen: Harry


Huhtikuussa en päässyt ratsastamaan paljonkaan muilla hevosilla kun Petterillä. Rokotteiden takia kuitenkin pääsin yllättäen ratsastamaan pikkuisella poniherralla, Harrylla josta tuli ehdoton suosikki tässä kuukaudessa! Harry oli todella mukava ja helppo ratsastaa Petterin jälkeen, Harry oli todella hyvä "istunta apu" minulle Petterin tasaisten ja mukavien askelten jälkeen! Harry tuntui kyllä todella pieneltä Petterin jälkeen minkä kyllä tosiaankin huomaa kuvista...


Suosikki varuste: Nahkasaappaat

Ostin jo hetken aikaa sitten uudet ratsastussaappaat Hööksistä vanhojen rikkimennessä. Alussa kuitenkin ne hiersi todella paljon polven kohdalta ja nilkasta ja ratsastin aina välillä vanhoilla saappaillani siksi että en yhtään pitänyt niistä mutta nyt hetken käytön jälkeen ne tukevat pohjetta aivan mahtavan hyvin ja siksikin niistä tuli ehdoton kuukauden suosikki varuste. Itselläni on todella vaika löytää tarpeaaksi kapeitaSaappaat ostin Hööksistä, saappaat olivat Horsehead Arezzot malliltaan.

Postausta kirjoitellessa ja kuvaillessa oli kyllä todella huvittavaa tutkia kuinka tyhmiä olemme joskus pienenä olleet:D Postauksia oli monía jotka oisin voinnut valita suosikiksi mutta päädyin valitsemaan Ratsastuspäiväkirja postauksen! Postaus oli helppo, nopea mutta viihdyttävä tehdä varsinkin näin kokeitten ja palautustöiden seassa on todella ihanaa voida postaa jotain nopeaa josta lukijat tykkäävät kun jättää postausta tekemättä!

Suosikki blogini: Jillan Blogi

Ei ollut epäilystäkään mikä blogi olisi kuukauden lemppariblogi! Rakastan seurata Jillan blogia laadukkaiten ja erikoisten kuvien takia. Monissa blogeissa ei näy kuvia missä hevonen on pässyt kahville SISÄÄN talon väen kanssa eikä muutenkaan niin hyvin suunniteltuja ja toteutettuja kuvia! Pidän myös siitä että Jillalla on postauksissa aina paljon laadukkaita kuvia ja mielenkiintoisia postausaiheita! Koko blogin kruunaa hurmaava päätähti Torsten!2 kommenttia:

 1. Kivoja suosikkeja, Jillan blogissa on kyllä erikoisia kuvia, pakko myöntää! :)
  Suosikkipostauksiin:

  Suosikki hevosvaruste
  Suosikki tallipäivä
  Suosikki ratsastuskerta
  Lempi hevonen maastakäsin
  Suosikki estetunti
  Suosikki koulutunti
  Suosikki ulkoasu itsellä
  Suosikki banneri itsellä
  Suosikki ulkoasu toisella
  Suosikki banneri toisella

  Siinä nyt joitakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Liitän varmasti jonkun kohdan seuraavan kuukauden suosikkeihin! :)

   Poista