tiistai 31. toukokuuta 2016

108. Toukokuun Suosikit

Suosikki poni/hevonen: Kent


Kentillä pääsin nyt toukokuussa ratsastamaan pari kertaa. Soukassa kerran (kaks) ja eräs keskiviikko kun Anna ei ollut ehtinyt ratsastamaan hevosia aamulla.
Kentillä on aina yhtä kiva mennä, oppii kouluratsastajakin tavoille. Pienikin takanojaus, harjoitusravi tai käynnissä ratsastelemin käy herran hermoille ja tuleekin Kentillä ratsastettua siksi paljon laukkaa ja ravia. Ennen estekisoja oli varsinkin todella kiva päästä Kentillä ratsastamaan varsinkin laukassa! Petterillä kun ei ole ehkä aivan yhtä hyvää laukkakuntoa :D


Kaikki laidun ja kisakuvat c) Taika!

Kisoissa tulikin käytyä tässä kuussa parikin kertaa ja niin myös kisahousut pääsi ahkeraan käyttöön! Nämä kisahousut on muutenkin todella istuvat ja mukavat ratsastaessa.Vyötäröstä ratsastaessa vähän repsottaa reunasta mutta vyöllä sekin korjaantuu! Hintansa arvoiset, toki oli melko kalliit housut mutta minulle ei melkein ikinä löydy housuja niin päätettiin että otetaan nämä eikä kierrellä ympärin Suomea etsimässä niitä kolme päivää kisoja ennen.
Suosikki postaukseni: Summer bucket list 2016
Minun mielestä onnistuin parhaiten tässä kuussa minun "Summer bucket list 2016" postauksessani. Sain otettua ja lisättyä mielestäni aivan mahtavan hienoja kuvia siihen ja muokkasin ne myös huolellisesti! Listalle olin myös pitkään miettinyt kohtia ja lopuksi sainkin 30 aivan mahtavaa tavoitetta kesäksi, osan olen jo saavuttanut sillä laskin sillä tavalla että postauksen julkaistua sain aloittaa tekemään asioita!

Luetuin postaukseni: Kunniakierrokselle Petterillä!
Luetuimmaksi postaukseksi nousikin minun odotusteni mukaisesti ensimmäiset kisat Petterillä eli postaus nimeltä "Kunniakierrokselle Petterillä!". Postaukseen olin itsekkin todella tyytyväinen, kirjoitin melko pitkän ja selkeän postauksen missä olikin hienukkaita kuvia kiitos Taikan!
Postaukseen olen kokonaisuudessaan todella tyytyväinen ja odotinkin että se nousisi kärkeen!

Lempi lajini: Esteratsastus


Esteitä olen tässä kuussa päässyt hyppäämään kisoissa että tunneilla Petterillä. Tunnit on mennyt vaihtelevasti, välillä huonosti ja välillä hyvin. Kuitenkin viimeistään kisoissa olemme korjanneet virheet. Muutenkin esteratsastus ja puomit on ollut suuri osa kuukautta. Tunneilla,  auttamassa hyppäreillä, katsomassa muitten kisoja ja itse kisaamassa. Kouluratsastus on todellakin vähentynyt tässä kuukaudessa kun melkein puolet ratsastuksissa mennyt joko estejalkkareilla ratsastamiseen tai vastaavaan treeniin joka auttaisi kehittämään esteistuntaani.

Lempi tehtävä: Pohkeenväistö


Niin kun olettekin varmaan huomanneet olen melkein joka ratsastuksessa ratsastanut enemmän tai vähemmän pohkeenväistöä! Niin hyvä tehtävä saada Petteri kasaamaan itsensä ja lähtemään liikkeelle kunnolla. Pohkeenväistö on muutenkin melko perusteellinen tehtävä mutta sitä voi hyvin muokata puomeilla, raveilla, laukoilla, volteilla tai mitä ikinä keksii!


6 kommenttia:

  1. Ihanan selkeä ja kiva postaus 👌

    VastaaPoista
  2. Ihanasti kirjoitit tänkin suosikkipostausken, eikä ♥ Osaat selittääkkin syyt niin mahtavasti, et ei oo toista ♥♥

    VastaaPoista
  3. Ihana postaus, ja ihan superihania kuvia♥ Petteri ja sen kaverit on tosi söpöjä, ja sä oot ihan sika hyvä ratsastamaan! Sulla on ihana blogi, kirjoitit hyvin. :)

    VastaaPoista