maanantai 30. toukokuuta 2016

107. Mitä tehdä kesällä kun on tylsää?

 Picnic

Eikä tää laatu

Tylsää päivää piristää tosiaankin pieni Picnic vaikkapa takapihalla, rannalla tai jossain muualla! Järjestäkää kavereitten kanssa vaikka kunnon picnic, Leipokaa vaikka brownieita, rocky roadia tai mokkapaloja. Tehkää poppareita ja uittakaa ne suklaassa ja strösselissä, ostakaa mansikoita ja vesimeloonia ja tehkää niistä "grillivartaita". Tietysti ottakaa jotain hienoja kuvia joita voi postailla Instagramissa ja kuunnelkaa hyvää musiikkia.

Roadtrip
Soita tai laita viesti kaverillesi ja lähtekää vaikka pyöräilemään/ kävlemään/ mopoilemaan aivan uusiin paikkoihin. Parhaat roadtripit on ehdottomasti eksyessä jonnekkin perämetsiin ja pitää koittaa löytää sieltä kotiin! Itse tykkään eniten lähteä pyörälä roadtripille, eksyy helposti pikkuteillä jua pääseekin eksyessä suorittamaan viikon urheilusuoritukset :D


Blogiin kirjoittaminen
Mikä voisi olla parempaa kun rannalla makaaminen kirjoittamassa postauksia lukijoilleen? Haha ei paljon mikään, kolme kärpäistä yhdellä iskulla! Auringon ottaminen, Rahallinen hyöty ja lukijoiden viihdyttäminen! Suorastaan täydellistä!


Rentoutuminen 

Rauhassa oleminen on tietenkin tärkeäätä. Vaikka kokonaisen päivän makaa sängynpohjalla, koulua ei ole mutta siihen pitää henkisesti valmistautua... Pidä vaikka "spa" päivä kotona!
Rentoutuminen mun silmissä on esimerkiksi tallille meneminen tai postaustauko, postaustaukoa en kyllä pystyisi pitämään mutta tallille meno onnistuu vaikka nukkuessa! Pitää muistaa nauttia kesästä niin kauan kun sitä vielä on, talvi on ikävää aikaa. Ainakin ratsastuksien suhteen :D Muistakaahan asiat aina tärkeysjärhestyksessä! Texas esitteleekin meille miten kuuluu rentoutua!


 Vesisota 

Ehdoton tapa viettää kuumaa kesäpäivää! Veljieni kanssa yleensä näin käy todella usein, aurinkoa ottaessa saattaakin löytää pian vesi-ilmapallon niskastaan... Haha ei siinä vaan voi olla kieltäytymättä jatkamasta sotaa!


Tälläkertaa tulikin melko lyhyt postaus, mutta toivottovasti vinkit auttoivat keksimään tekemistä! Laittakaa postausehdotuksia alas niin voisin toteutella niitä pikkuhiljaa :)

4 kommenttia:

 1. Tää oli tosi kiva postaus, mulla ei oo mitään ideaa sulle, ehkä joku sun ja Petterin kehityspostaus ois kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hei tollanen pitää tehdä ;D

   Poista
 2. sun top10 suosikkitehtäviä kun meet petterillä, videopostaus kun meet petterillä ja sun tallirutiinit ois kivoja lukee :D

  VastaaPoista