keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

76. My week - Myöhäinen Maanantai

Kuvaan/kuvasin tällä viikolla My Weekin teidän toiveesta ja ajattelin tänään julkaista ensimmäisen osan siitä. Joitain kuvia olen unohtanut ottaa kiireiden seassa mutta tässä suurin piirtein päiväni!


Heräsin normaalisti seitsemältä jonka jälkeen ryhdyin heti meikkaamaan. Suunnittelin nopeaasti vielä suunnilleen mitä postauksia teen milloin  ja hahmottelin postauksien sisältöä. Menin vielä nopeasti syömään aamupalaa ennen lähtöä.


Koulussa minulla oli ensimmäisellä tunnilla matikkaa, seuraavalla englantia jonka jälkeen meillä oli ruokatauko. Meillä on siis 75minuutin oppitunnit koulussani joten siksi minulla on vain neljä ainetta päivässä.


Seuraavaksi minulla olikin suomea, uskontoa ja sen jälkeen lähdin kotiin ja söin välipalan.


Vastailin kommentteihin, kirjoitin postausta ja muuta blogiin liitryvää kunnes menin taas syömään ruokaa. Jatkoin blogihommia ratsastuspäiväkirja postauksen parissa. Kuvia postaukseen en saannut otettua järkkärillä jostain kummasta syystä, pitää kai viedä tuokin romu korjaamoon kokeilin nimittäin neljää eri muistikorttia eikä mikään niistä toiminut joten saan tyytyä puhelin kuviin.


Kävin syömässä iltapalaa ja tein läksyjä jonka jälkeen suuntasin suihkuun ja iltapesulle.


Pesin vielä loput meikeistä pois jotka vielä pesun ja suihkun jälkeen olivat naamassa levinneenä. Yhdeltätoista pääsin vihdoin nukkumaan!

6 kommenttia:

 1. Kiva päästä seuraamaan sun päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi ihanaa kun jaksatte seurailla näitä vaikka mitään erikoista ei tapahtunu tässäkään Mydayssa :D

   Poista
 2. Nää on aina kivan mielenkiintosia postauksia, julkaise näitä vaan lisää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä loppuviikon 6 päivää julkaisematta joten kyllä näitä tulee jatkossakin!Kiitos :)

   Poista
 3. Nämä on kyllä tosi kivoja postauksia, kuvissakin oleva kellonaika on plussaa vielä. Näitä on ihan mielenkiintoistakin lukea, lisää vaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekkin pidän siitä enemmän että kellonaika on suoraan kuvassa vaikka peittääkin vähän kuvasta mutta minustakin se on paljon selkeempää tälleen!

   Poista