maanantai 25. huhtikuuta 2016

75. Vanhat ratsastuspäiväkirjani osa 3.

Lupasin teille että tekisin näitä "Vanhat ratsastuspäiväkirjani" postauksia kerran viikossa, mutta mietin vielä että onko viisi kuvaa vanhoista ratsastuspäiväkirjoistani ja hieman tekstiä liian vähän vai tahdotteko esimerkiksi seitsemän tai kymmenen kuvaa ja tekstiä, mutta silloin näitä ei tulisi yhtä monta osaa? Kommentoikaa mielellään niin toteutan sitten teidän ehdoilla!
Tällä viikolla kuvaan myös My Weekin joten saattaa olla että jätän ratsastuspostaukset ensi viikolle.


Haha saatte tosiaankin nauraa meille! Meidän alkeiskurssille kuusi vuotta sitten tuli siis uusi ratsastaja kurssin alkuvaiheillajoka oli kaksi vuotta meitä muita nuorempi. Se ei tietenkään vielä ollut oppinut mitään ratsastuksesta mutta liittyi meidän ryhmään sillä seuraava alkeiskurssi alkaisi vasta helmikuussa. Se ei tietenkään tietänyt mikä puomi on ta paljoaa muutakaan ja näin siinä käy :D ai että en edes haluaa tietää mitä minäkin olen sanonut...Häpeen siitä kuinka ylimielinen olen ollut lapsena... Ellen edelleenkin ole..

Aika ristiriitaista. En tykännyt hevosesta koska se oli vihainen  ja iso, pelkäsin sitä niin paljon tuolloin :D Mutta mitä ihmettä vihasiin sitä hevosta muuten mutta haluaan harjaa ja varustaa sen uusiksi siksi että pelkästään sen laukka on ihanaa, logiikka.

En ymmärrä mitä minä olen siellä hevosen selässä tehnyt muuta kuin kuunnellut. En muistanut ikinä tehtävien nimiä ja niistä tulikin aina välillä matojen näköisiä ta vesipisaran näköisiä. Sen vielä hyväksynkin mutta miten olen voinnut kuulla niin väärin että opettaja sanoisi että tehdään poljen väistöä eikä pohkeenväistöä? Pääsinkin ratsastamaan Sakella vielä toisen kerran mutta sillon ei tietekään laukattu kun seoli ainoa syy hevosen valtsemseen. Olen myös huomannut että olen pelännyt melkein kaikkia hevosia ekat kolme vuotta jostain syistä.
Näin jälkenpäin mietittyä pelot on saattanut johtua osaamattomuudesta, miten esimerkiksi kilossa on toimittu minun vanha ratsastuksenopettaja ei ikinä opettanut minulle miten hevonen harjataan ja varustetaan oikeaoppisesti. Parit hoitajat tietenkin välillä näyttivät mutta niilläkin oli aina se oma tyyli eikä sillon itse saannut laittaa kuntoon hevosta.
En ymmärrä mitä olen ajatellut pienenä, halusin satuttaa itseäni tippumalla hevosen selästä jotta mulla olisi vain 99 tippumista jäljellä siihen että olisin "hyvä" ratsastaja. Ehkä nämä on taas näitä pikku-Emman logiikkaa?

6 kommenttia:

 1. Hahhah, nää on kyllä hauskoja! Tee vaan tällaisia osia, nää on ihan hyviä♥

  VastaaPoista
 2. Ihan vaan näin viiden ryhmissä! Taas sain näitä naurukohtauksia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei jatkan siis viiden ryhmissä! Kiva että piristin jonkun päivää :)

   Poista
 3. Hahhaa, nämä on tosi hauskoja, tälläisiä vaan lisää! Tuli taas naurettua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi kiitos! Ehdottomasti jatkan "sarjaa"!

   Poista