perjantai 22. huhtikuuta 2016

74. Kameran tyhjennys osa 2.

Tänään olisin tehnyt taas postauksen vanhoista ratsastuspäiväkirjoistani, mutta päätin jättää sen huomiselle sillä muuten huomenna ei tulisi postausta! 
En ole pitkään aikaan katsonut läpi kuviani, siirtänyt blogissa käytetyt kuvat koneelle tai poistanut turhia kuvia. Niimpä päätin tehdä tänään ja sainkin ideaksi toteuttaa pitkästä aikaa puhelimen/kännykän tyhjennys postauksen! Jotkut kuvat on melko vanhoja sillä en ole tehnyt näitä postauksia pitkään.


1. Tämä on taas tämmöinen hyvin onnistunut "picnic" kun satoi kaatamalla välillä ja välillä aurinko paistoi. Ruoka kuitenkin oli hyvää!
2. Tällä kuvalla onkin tarina! Se oli niitä myday kertoja kun en vielä ollut keksinyt tätä Snapchatin kautta tehdä mydayn ja olin unohtanut merkitä kellonajat ylös enkä julkaissut sitten sitä postausta.
3. Pääsin koulusta melko paljon aikaisemmin ja päätinkin viettää aikaa ruuan koristeluun mikä kerrankin onnistui! Kyllä olen addiktoitunut ruuan kuvaamiseen :D
4. Tämä kuva näkyikin jo mydayllani mutta pidäm tästä kuvasta todella paljon! Musta tausta,kukat ja kuvan viimeistelee vielä tuo kellonaika!


1. Jos muistan oikein olin kavereillani kun tämmöinen outo sateenkaari-valoilmiö päätti ilmeistyä seinälle ja olihan siitä pakko ottaa kuva!
2. En tiedä mitään parempaa kuvauskohdetta kuin auringonlasku! Niin kauniita värejä ja kaikkea!
3. Tässä taas kuuluisa kuva joka todistaa etten osaa käyttää kamerani asetuksia :D Nuo pilvet olivat aivan vaaleenpunaisia mutta jostain ihme syystä onnistuin saamaan ne keltaisiksi.
4. Kävin jouluaattona Kilossa näkemässä vanhoja tallikavereita ja nappasin niistäkin pari kuvaa!

1, 2&3. Olin helmikuussa todella pitkään kipeäänä ja sillon olikin aikaa tehdä jotain kunnollista ruokaa eikä ottaa vain ekaa joka löytyy pakkasesta :D

1. Haha Petra oli sitä mieltä että kamera pitäisi syödä eikä kuvata sillä :D 
2. Taaskaan en saannut Petteristä kuvaa missä sillä olisi korvat hörössä mutta kyllä se näinkin menee! 
3. Olin ottamassa hienoja kukkakuvia blogin taustaksi mutta kuvausvalo meni rikki enkä saannut niihin hyvää valoitusta :(
4.♡


1. Päätin kerrankin kokeilla tehdä jotain ihan uutta, hyvää siitä tuli vaikka kaikkia aineksia puuttui ja sovelsin melkein kaiken! 
2. Tälläkin kertaa alkoi sataa kun olimme lähdössä ulos syömään! En tiedä mikä kirous meillä on mutta aina kun olemma sen luonna joko sataa tai ukostaa!
3&4. Nämä on taas niitä päiviä kun olin kuumeessa kotona enkä keksinyt tekemistä..


2. Tämäkin kuva on yksi ehdoton suosikkini! Vaikka mun kädet ei ole tarkennettu niin poni on melkein tärkein♡
3. Hihi mikä on söpömpää kun pikku Texasin turpa?
4. Estetunnin jälkeen otettiin pari yhteiskuvaa jotka loppujen lopuksi onnistuikin!


2. ♡ 
3. Innostuin taas kipeenä pitkästä aikaa piirtämään zentangle tyyppistä kuvaa mikä oli todella hermoja raastavaa mutta olikin tekemistä 5h verran eikä ollut tylsää ainakaan :D
4. Keskiviikkona pääsinkin ratsastamaan Harrylla, Petterin rokotuksien vuoksi mistä varmaan olette nähneet oman postauksen!


1. Sain taas yllätys yllätys hyvän idean kipeäänä ja päätin leikkiä we♡it gurua ja kuvailla jotain taiteellista🙈
2. Haha maailman kartan jälkeen sain hetkeksi tarpeaaksi zentanglen piirtämisestä mutta kauan en kestänyt olla piirtämättä... huoh
3&4. Niin kuin aiemmin sanoinkin että rakastan kuvailla auringonlaskuja ja tässä on taas todeistw siitä :D

Onko teillä jotain postausideoita? Tai jotain josta haluisitte että puhuisin, kommentoikaa !

6 kommenttia:

 1. Hienoja ja ihania kuvia ♥ Tälläisiä ois kiva nähdä muullonkin. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Pitää katsoa millon toteutan seuraavan kun päivittäin tulee otettua melko paljon kuvia :)

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus, tällaset on aina mielenkiintosta luettavaa ja katseltavaa!💕

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos! Ihanaa että tykkäätte :)

  VastaaPoista