lauantai 9. tammikuuta 2016

62. 2015 → 2016

Sain tämän postauksen vasta tänään blogiin sillä koneeltani loppui tila kokonaan ja sen kanssa piti soveltaa :( Tämän takia teksti myös viittaa vääriin päiviin...
Eilen oli viimeinen päivä 2015 vuotta... Meidän perheemme oli perhetuttujemme luonna syömässä ja viettämässä uutta vuotta!
Lopuksi myöhään yöllä kävimme vielä ampumassa raketit josta VIHDOIN sain hyviä kuvia sillä viime vuonna minulla ei ollut vielä järkkäriä.. Kuvat ei kylläkään ollut mitään hienoja otoksia mutta parin tunnin kuvan muokkauksien jälkeen jopa nämä näyttivät jotenkin hyviltä! Paria kuvaa jouduin zoomaamaan myös vain putken kanssa niin paljon että putki lähti tärisemään ja johtuen siitä myös parit muuten "hienot" otokset pilaantuivat... Ajattelin myös että voisin alkaa postaamaan kuukauden lemppari postauksia sillon tällöin ja katsoa ovatko nämä kiinnostavia, mutta myös onko niitä kiva tehdä!
 
  Eikai minulla paljon muuta ollut sanottavana, alla vielä onnistuneimmat kuvat raketeista!
 
 Katsokaa muuten noita tähtiä raketeista, Näyttää todella epäaidoilta :D (jos tuo edes oli sana)
 
 Postausideoita saa mielellään laittaa kommenttiboxiin!

2 kommenttia:

  1. Oi hienoja kuvia! :) Ja jos alotat sen postaussarjan niin alota mieluummin jollain muulla nimellä kuten kuukauden suosikit, kun tuo kuukauden lempparit -nimi oli vähän niin kuin mun blogin oma juttu :)

    VastaaPoista
  2. Juu ajattelin et keksin jonkun nimen jota en oo nähny kun ainaki must kuukauden lempparit, tammikuun suosikit jne o ehk vähä käytettyi mut pitää kattoo mitä teen :D ja kiitos!

    VastaaPoista