keskiviikko 23. joulukuuta 2015

52. Joulukalenterin 23. luukku - Linkatut blogit

 
Tervetuloa lukemaan blogia, joka kertoo 17-vuotiaan tamperelaistytön hevostelusta. Blogissa pääset seuraamaan perheemme suomenpienhevosen tiineyttä sekä vuokrahevoseni kanssa touhuilua. Lisäksi blogiin ilmestyy välillä postauksia viidestä ihanasta kissastamme :)

Valitsin tämän blogin postaukseeni sillä postausaiheet poikkeaavat muista blogeista varsinkin joulukalenterissasi on postausaiheita mitä en ennen blogeissa ole nähnyt! Pidin myös siitä että blogissa hyvän laatuisia kuvia!

+ Hyvän laatuiset kuvat
+ Muista poikkeaavat postausaiheet!
+ Bannerista näkee hyvin blogin sisällön, myös kivan talvinen ulkoasu!

Korjattavaa:
Postaustahti voisi olla parempi jos on mahdollista!
Minua jäi myös häiritsemään tuo silmä joka on pysteliinan kaulalla, ja myös silmään kuuluvan kuvan sumeus.


Blogi kertoo 16-vuotiaan tytön heppailuista ratsastuskoululla, seurakisoissa ja vuokraponin Petterin kanssa. Mukana seikkailee myös esteitä hyppäävä ja temppuja tekevä Nelli-kissa. Tavallisien ratsastuspostauksien lisäksi blogissa nähdään paljon kuva-, erikois- ja videopostauksia. :)

Valitsin tämän blogin sillä tottakai on kiva seurata oman vuokraponin menoa muiden kanssa :D Blogissa tulee myös todella useasti postauksia. Valitsin myös blogin siksi että blogissa tulee useaasti ratsastuspostauksia josta itsekkin saa inspiraatioa omaan ratsastukseen!

+ Hyvän laatuiset kuvat!
+ Postauksia tulee usein.
+ Kuukauden lemppari postaukset!
+ Banneri vaihtui esimerkiksi talveksi.


Blogi kertoo neljän tytön aktiivisesta treenamisesta Primus Tallilla. Kaikki me olemme Talent Programissa. Blogi koostuu enimmäkseen meidän treenipostauksista. Blogi on aika uusi vielä.

Valitsin blogin sillä pidin siitä että bloggaajia ei ollut yksi eikä kaksi vain neljä

+ Molemmat lajit, kouluratsastus että esteet toimii hyvin yhdessä samassa blogissa, hauskaa olisi/on?myös nähdä samat ponit mutta eri ratsastaja ratsastamassa esteitä ja toinen koulua, näkisi hevosten monipuolisuutta.
+ Todella selkeäät postaukset vaikka olisikin lyhyeempi!

Korjattavaa:
Bannerin teksti voisi olla isompi, sekä banneri voisi vaihtua välillä :)

4 kommenttia:

  1. kiva postaus tunnen muuten noi kisaradoilla bloggaajat koska ratsastan samalla tallilla ja olin sunkaa samalla tunnilla siellä juoluratsastuksella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tiiän😊 ite oon samas koulus rllenin kaa ni tiiän sen sillee :)

      Poista