lauantai 19. joulukuuta 2015

48. Joulukalenterin 19. luukku - First impressionSain eilen kavereiltani joululahjat ja syntymäpäivä lahjani. Nämä löytyi myös kahdesta paketista, Meikkisieni ja Greetings BANGKOK bodylotion. Aivan nappisuoritus kavereiltani! Olen tarvinnut Beauty Blenderin (tämä ei ole aito) mutta myös uuden body lotionin!


Aloitetaan vaikka "Beauty Blenderistä". Tämä on ibero merkkinen "Meikkisieni". Näitä pitäisi olla ostettavana mm. Prismasta ja jostain S- Marketeista. Hintaa en tiedä sillä tämä oli lahja...
Beauty Blendereistä olin saannut jo paljon tietoa kuinka tasaisen ja "näkymättömän" meikkipohjan saa aikaan joten odotukset olivat aika katossa! Olin myös kuullut erinlaisien Vloggaajien videoissa että kuin Beauty Blenderiä oli käytetty paljon ja kun oli täynnä vanhaa meikkivoidetta jne. olisi aiheuttanut epäpuhtauksia iholle, mikä ei tietenkään ei ole hyvä asia. Luulen kuitenkin että hinnasta riippuen uuden ostettaessa tätä ongelmaa ei ole!
Beauty Blenderi tai saman tapainen on myös vaikea saada kokonaan puhtaaksi, sillä ainoa tapa puhdistaa sieni on pestä sieni saippualla ja vedellä ja huuhdella.


Meikkisienen paketin takana olevassa ohjeessa luki niin kuin olin kuvitellut, "Aikaansaa hämmästyttävän tasaisen meikkipohjan"!
Kokeilin sientä tänään aamupäivällä juuri kuvien ottamisen jälkeen. Aluksi sivelsin nopeaasti ja aika huolettomasti meikkivoidetta jokapaikkaan naamalleni ja leukani alle. Kosteutin "Beauty Blenderin" ja aloin "häivyttelemään" meikkivoidetta ihoon. Alussa sieni imi suuren osan meikkivoiteesta ja mietin että ei tästä mitään hyvää tule.


Lisäsin meikkivoidetta naamalleni ja aloin taas "häivyttelemään" tätä sienellä iholleni. Aluksi meikkivoide kasaantui normaalia pahemmin naamalleni. Jatkoin kuitenkin häivyttelyä ja pian meikkivoiteesta tuli todela tasainen!

Jos jollain on ongelmana se että meikkivoide kasaantuu nenän ympärille, otsalle ja leualle suosittelen todellakin "Beauty Blenderiä"! Itselläni varsinkin nenän lähelle ja päälle meikkivoide kasaantuu todella herkästi tai näyttää vain todella epääluonnollisesti.
Parasta sienessä  on että pystyy tällä myös levittämään meikkivoide puuterin ja puuterin! Eli ei tarvitse enään pöllytellä siveltimillä arkimeikissä, JES!


Seuraavaksi siirrytään Mades:in Greetings Bangkok Bodylotioniin. Itse en pidä tämän hajusta/tuoksusta hirveästi. Purkin ulkokuoresta täysi 10!
Purkin teksti on kirjoitettu kauniisti sopiviin kohtiin. Pidän purkin väreistä, oranssi ja pinkki. Kuviointi sopii myös purkin nimeen, ja vaikuttaa hyvin houkuttelevalta omaan silmään. Rasvassa ainakin minusta on vaikeeta huomata hyviä ja huonoja sekä hyviä puolia, mutta rasva kuivui ihoon hyvin hitaasti jonka takia kiireessä tätä ei ehkä kannata pitää ensimmäisenä vaihtoehtona. Rasvan tuoksu  kuitenkin iholla väheni jonka takia voisin hyvinkin tämän loppuessa ostaa uuden, aivan normaali vartalovoide pienellä tuoksulla. Eniten varmaan tässä tapauksessa houkuttelee kaunis kuvio purkilla. Ainakin itseäni mielyttää enemmän kuin joku normaali apteekin rasva! Päivä käytön jälkeen ainakin jaloissa huomasi eron, ei ollut niin kuivat kuin normaalilla rasvalla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti