perjantai 18. joulukuuta 2015

47. Joulukalenterin 18. luukku - Linkkaa blogisi

Olen jo pitkäänetsinyt uutta blogia lukulistalleni. Tänään sitten päätin, että voisin tehdä tänne blogiini "Linkkaa blogisi!"- haasteen, joka on siis tarkoitettu  blogia kirjoittaville. Eli, jos sulla on blogi, laita kommenttiboxiin linkki josta pääsen blogiisi ja kirjoita pieni esittely blogistasi. Käyn katsomassa jokaista blogia ja valitsen kolme mielestäni parasta blogia, joista teen postauksen tänne. Postauksessa kerron vähän miksi valitsin juuri nämä blogit, mistä pidän ja jotain korjattavaa!

8 kommenttia:

 1. http://pysteliina.blogspot.fi

  Tervetuloa lukemaan blogia, joka kertoo 17-vuotiaan tamperelaistytön hevostelusta. Blogissa pääset seuraamaan perheemme suomenpienhevosen tiineyttä sekä vuokrahevoseni kanssa touhuilua. Lisäksi blogiin ilmestyy välillä postauksia viidestä ihanasta kissastamme :)

  VastaaPoista
 2. http://pukeistarakkauteen.blogspot.fi/?m=1

  Blogi kertoo mun hevosteluista. Päähevosina blogissa on mun hoitoponit feike ja Kaapo ja vuokris Texas. Blogissa joskus harvemmin tulee lifestyle postauksia.

  VastaaPoista
 3. thelittlepinkpony.blogspot.fi/

  blogi on melko hevospainoitteinen, mutta välillä saattaa tulla lifestyle postauksia.
  blogia kirjoittaa 11v tyttö pääkaupunkiseudulta. mukana ovat myös hoito-/vakkariponi Ruusu ja hoitohevonen Dru. joskus blogissa mennään myös koirapuolelle! eli eläimiä ei puutu tästä blogista!!

  VastaaPoista
 4. www.senjaheppailee.blogspot.fi

  Blogi kertoo 16-vuotiaan nuoren tytön elämästä Ypäjän Hevosopistolla. Opiskelen ensimmäistä vuotta siellä. Blogissa päätähtinä nimikkohevonen ja puolylläpitohevonen!
  Tervetuloa!

  VastaaPoista
 5. http://heidijaponit.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 16-vuotiaan tytön heppailuista ratsastuskoululla, seurakisoissa ja vuokraponin Petterin kanssa. Mukana seikkailee myös esteitä hyppäävä ja temppuja tekevä Nelli-kissa. Tavallisien ratsastuspostauksien lisäksi blogissa nähdään paljon kuva-, erikois- ja videopostauksia. :)

  // Näin vuoden pimeimpään aikaan mun on ollut tosi vaikea saada uusia kuvia ratsastuksista, mutta päätin silti kokeilla onneani tässä! :D

  VastaaPoista
 6. sattuloidenpaalla.blogspot.fi

  Blogi kertoo minun ratsastustunneista ja muuten vaan heppailusta. Blogin päätähtenä toimii hoito- ja vakkari poni, Ruusu. Blogissa myös esiintyy muita poneja ja hevosia, joskus perheen lemmikkejäni ja alpakoita. Blogi on ollut jonkun aikaa tauolla, mutta tarkoitus olisi herättää se eloon, viimeistään joulun jälkeen!

  VastaaPoista
 7. Www.suuntana--kisaradat.blogspot.fi

  Blogi kertoo neljän tytön aktiivisesta treenamisesta Primus Tallilla. Kaikki me olemme Talent Programissa. Blogi koostuu enimmäkseen meidän treenipostauksista. Blogi on aika uusi vielä.

  VastaaPoista
 8. http://omanelamanikuningas.blogspot.fi

  19-vuotiaan nuorukaisen valokuvakseen ja miesten muotiin painottuva lifestyle blogi.

  VastaaPoista