maanantai 14. joulukuuta 2015

43. Joulukalenterin 14. luukku - Elämäni aakkoset

A - Aamupala. Päivän tärkein ateria, välillä vähän liioteltu vaikka millä smoothieilla, croisanteilla, nutellalla ja vaikka millä muulla.


B - Blogi. Niin tärkeä ja rakas harrastus, päiväkirja ja vuorovaikutuspaikka. Viime aikoina kommentit on vähentyneet ja välillä mietin, että kukan ei jaksa enää lukea. Joskus mietin lopettamista. En kuitenkaan osaa kuvitella lopettavani bloggaamista. Mitä tekisin pimeinä talvi-iltoina jos en kirjoittaisi postausta ja joisi lämmintä kaakaota villasukat  jalassa?

C - Croissant. Jos syö croisantin täyettynä nutellalla aamupalaksi voin taatusti luvata teilla hyvän päivän! Croisantteja olen parikertaa aivan itse leiponut ja ajattelin jakaa ohjeen teillekkin jossain vaiheessa kun niitä leivon uusiksi!

D - DIY. Tykkään tehdä kaiken mielummin itse kuin ostaa kaupasta monia euroja kalliimmalla!


E – Elämästä nauttiminen. En ole hurlumhei-tyyppi, joka elää koko ajan kuin viimeistä päivää, mutta silti olen ehdottomasti elämästä nauttija, joka hetki eletään "tunteella". Siksi myös varmaan blogi, jokaisesta päivästä kirjoitan jotain arkistooni, aina en sitä julkaise, sillä se kuitenkin pysyy ja muistuu mieleen.

F - Facebook. Paikka missä en paljoaa aikaa enään vietä. Aika tylsä paikka jos vertaa vaikka Instagramiin.

G - Google. Elämäni pelastaja, sieltä löytyy kaikki tarvittava, blogiin tarvittavista asetuksista, koulun esitelmiin sisältöä, ruuan laitto ohjeita, pelejä, muiden blogeja, ideoita ratsastukseen ja vaikka mitä muuta mitä en mistään muualta löytäisi.


H - Haaveet. Olen viime aikoina opetellut haaveilemaan. Haaveilen etelänlomista, pitkistä rannoista ja sinisistä vesistä, omasta hevosesta, hienosta blogista ja vaikka mistä! Haaveilen kauniista pihasta, hienosta talosta, haaveilen pitkästä, onnellisesta elämästä. Haaveilen, että stressaisin vähemmän ja että olisin vahvempi, Esimerkiksi blogin teko, varsinkin nyt kuin blogin lukijamäärä noussut yli kymmenellä lukijalla viikossa. Joka päivä pitää postata luukku, jokapäivä pitää löytää se pieni aika blogille. Haaveilen, että aika pysähtyisi joskus hetkeksi ja pystyisin hetken miettiä muuta kuin blogia, läksyjä, kokeita, koulua ja muuta stressaavaa.


I - Italia. Olen haaveillut vaikka kuinka pitkään päästä italiaan, syödä paljon pastaa, bloggaa, kuvailla ja vain rentoutua arjesta.

J - Juha. Isäni♡

K - Koti. Koti on tärkein paikka maailmassa. Se on ainoa turvapaikka maailmassa, paikka jossa itketään itkut ja kerätään voimat. Paikka jossa voi tuntea että joku rakastaa sinua ihan omana itsenäsi.. Siellä juhlitaan juhlat ja eletään elämän tärkeimmät hetket. Kotiin voi aina mennä jos muualla on vain huono olla, vaikka vain huono päivä, kotona tuntuu aina paremmalta!


L - Living the dream. Blogini, tänne kirjoitan joka päivästä jotain, en julkaise sitä yleensä siksi että olisi aivan liian tylsiä postauksia. Täällä ne kuitenkin pysyy ja pitkään! Niitä voi lueskella jos haluaa, tai vain antaa niitten olla täällä arkistossa muistoina juuri siitä päivästä

M - Memory Jar. Jokavuotinen harrastus since. 2013. Eli koristellaan purkki kokonaiseksi vuodeksi. Tärkeitten tapahtumien tullessa kirjoitetaan se lapulle ja laitetaan purkkiin jota ei saa avata ennne ensimmäistä päivää seuraavana vuonna. Itse olen koittanut ainakin joka viikko kirjoittaa jonkun lapun purkkiini. Memory Jar on kiva avata ja hyppää takaisin kaikkiin ihaniin muistoihin. Tärkein asia memory jarissa on että sinne saa vain laittaa apositiivisiä asioita!


N - Nauru. Elämässä pitää olla hauskaa. Välillä tekis mieli itkeä hetki vain koska tuntuu niin hyvältä. Mietittiin kaverien kanssa pari päivää takaperin että miltä tuntuisi jos ei pystyisi nauraa? Jos oikeasti menisi niin huonosti että mikään ei olisi hauskaa? Aivan kamalaa ajatella.


O - Onnellisuus. Onnellisuus on tärkeintä. Sitä varmaan jokainen meistä etsii. Onnellisuus ei tarkoita sitä, että on aina ihanaa ja aamusta iltaan yhtä juhlaa, koska eihän semmosta voikaan olla, pitää olla onnellinen pienistä jutuista arjessa. Onnellisuus on sitä, että kaiken sen kaaoksen, kiireen, väsyn ja uupumisen keskellä voin luottaa siihen, että kyllä tämä tästä, vaikka oltais menty vaikka kuinka kauas mustaa pitkää polkua. Onnellisuus pitää rakentaa niistä pienistä hetkistä ja pilkahduksista, jotka ilmaantuvat keskelle elämän sekamelskaa.


P - Puhelin. Kasvanut varmaan ekasta otteesta  kiinni mun käteeni. Välillä ärsyttää koko kapistus, mikään ei toimi ei ole wifi:ä, mutta sitä tämä nykyaika on. Koitan välillä vähentää puhelimella oloaikaa, kunnes taas luisun tuijottamaan sitä kaiken aikaa... "Niin kuin kiinni liimattu kirja, Kerran liimattu kiinni eikä enään irtoaa ehjänä"

R - Ruoka. Elämä, välillä ärsyttää, välillä ei jaksa kokkaa mutta kertakaikkiaan aina yhtä hyvää!


S -  Sisustus. Haluaan aina vain sisustaa huonettani uusiksi. Tällä hetkellä suuria muutoksia huoneeseeni tuolossa joten postailen siitä heti kun ihanan pörrönen valaisin saapuu kauppoihin taas! Arvaatteko minkälainen?

T - Texas. Maailmam söpöin pikkuinen pallero ponski jolla aina joku jäynä korvan takana! Välillä ollaan tosi seurallisia ja nuollaan ihmisten naamoja kuin viimeistä päivää, välillä karataan aidoista puolelel missä löytyy ruokaa. Välillä koitetaan parhaan mukaan lennättää ratsastaja taikka muuten vain luistaa töistä! Ihanin poni minkä olen tavannut♡


U - Usko. Jos menee huonosti, mikään ei onnistu kannattaa vain uskoa että kyllä kaikki vielä järjestyy ja niin siinä yleensä käy!

V - Vaellus. Haluaisin niiiiin mennä norjaan ja päästä pitkälle ihanalle vaellukselle vuonohevosen selässä!

W - WeHeartIt. Siellä vietän suurimman osan päivästäni. Sieltä saan suurimman osan inspiraatiostani blogiin, instagramiin, välillä lötyy vaikka ohjeita ruokiin, välillä vain ihailtavia kuvia joita haaveilet joskus itsekkin ottavan.


X - X- factor. Seurasin ohjelmaa jakso jaksolta todella pitkään mutta sitten se jäi.

Y - Ystävät. Aika ja elämä on kuljettanut. Kaikki ei pysyneet matkassa, mutta se ei välttämättä tarkoita etteikö ystävyys olisi ollut aitoa. Mun ystäväni on kaikki omalla tavallaan parhaita. Aikaa heille on vähän, mutta kun nähdään, homma jatkuu siitä, mihin se viimeksi jäi.


Z - zzz..  Muo väsyttää todella useaasti, koulussa ei vaan jaksaisi tehdä tylsiä matikan tehtäviä. Mielummin voisi laukata pellolla aivan täysiä matikan laskemisen sijasta, mutta oppiminen on hyödyllistä tulevissa ammateissa joten kai se on pakko... Kohta pitäisi varmaan myös mennä nukkumaan!

Å - Å. Ruotsalaisten oma kirjain joka yleensä tuottaa vaikeuksia lausumisessa muille, Å on myös joki suomeksi :D


Ä - Äärirajat. Välillä pitää koetella äärirajoja! Benji hypyn haluaan vielä tehdä ennen kuin täytän 18, aivan varmasti! Pakko toteuttaa vielä.

Ö - Ööö... Viestitellessä vieljelen hyvin paljon lausahdusta ööö, pitäisi kai keksii jotain muuta kuin samat ööö, mm okei :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti